Gå till innehåll

Erling

Korpral
  • Innehålls Antal

    45
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    14

Allt postat av Erling

  1. Välkommen till Militärfordonsträff i Vinslöv! Träffen äger rum den 7/9 kl. 11-15 i samband med Smedjansdag. Plats: Industrigatan 11, Vinslöv Äggakaga med kolbullar och lingon finns till försäljning. Ingen föranmälan utan en enkel träff där ni kan komma och köra när ni vill. Välkomna
  2. Erling

    Tgb 11

    Då har man blivit tgb 11 ägare, köpte en fin o välfungerande elva av en trevlig herre, får se om det blir en lättare kaross renovering av den o kanske kompletteras med radioutrustning. Någon här som kanske har radioprylar till en sådan?
  3. Är det något problem med annonsen? MVH. Erling
  4. Söker det mesta invändigt som radiobord, fästramar, radioapparater, kopplingsplintar mm. Tel.nr. 0739654187 Erling.c@telia.com
  5. Nu har jag köpt mig en fin valp av en vänlig herre här terrängbils sidan, målsättningen är att återställa den till original skick. Den är komplett med utrustning på utsidan men tyvärr saknas det mesta på insidan. Jag söker saknade delar på köpes sidan.
  6. 903 eller 9033, betalar bra för en i fint skick. Erling tel.nr. 0739654187
  7. Det går framåt, hoppas att den blir klar till sommaren
  8. Stiligt ekipage, hur fort går den på treans växel ilagd på släpen?
  9. Hade problem att hjulen o hela karossen började att wobbla, skaka vid 50-60km/h. Monterade styrdämpare från offroadparts i Hässleholm o problemet försvann.
  10. Någon som dessa delar att sälja? 2 st Hållare till lysplattor, sitter runt strålkastarna (se bild) 2 st högtalare (se bild)
×
×
  • Skapa nytt...