Gå till innehåll

Grusbosse

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Grusbosse

  1. Har problem med att bilen går tungt framåt. I neutral eller bakåt går den som den ska. Hände när jag skulle köra iväg och den skulle växla till trean så började den att bromsa in och orkade knappt gå framåt. Har kollat alla magnetventiler, gaspedalsgivare, broms och oljenivån. Har någon annan haft liknande problem eller har ni någon teori om vad som kan vara fel?
  2. Hej. Svensk bilprovning i varberg. Chefen över stationen hade misstankar att dispenserna gällde för fordonet men konsulterade med en kollega som "trodde" att dom var personliga. Alla dispenser som står i typintyget blev godkännda. Vinschen är ej monterad för tillfället men skall monteras när bygget är klart. //Bosse
  3. Tack för alla svar. Pratade med besiktnings mannen igår som godkände bilen. Han skyllde på en kollega som sa att dispenserna var personliga. Det är fantastiskt att man skall behöva överbevisa personer som man antar kan sitt arbete.
  4. vinschen är bortkopplad så den är fixad. var får man tag i typintyget?
  5. ok. synd att man inte visste det innan. Han hänvisade till registreringsbeviset samt EU bestämmelser.(Se nedan)
  6. Skall efter ombyggnation registreringsbesiktiga min TGB 40. Då jag missade att dispenser är personliga så åkte jag dit på detta under besiktningen. Dom dispenser som krävs ä: B10 förarutrymme och F18A bromsar. Hur har ni gjort när ni söker dessa dispenser?
×
×
  • Skapa nytt...