Gå till innehåll

Henric.s

Menig
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Henric.s

Profile Information

  • Hemort
    Borås

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Henric.s's Achievements

Member

Member (1/1)

3

Anseende bland gemenskapen

  1. Vilka däck ska man satsa på? jag har kollat på XZL 14.00 r20” 20” verkar vara en bra dimension för grova däck i hela världen. 22,5 så kan man köra lastbilsdäck men då minskar profilen oftast, eller?
  2. Tack för svar jo, den dricker ju en del, det har jag förstått. och att nya hjul kostar lika mycket som bilen... Bränslemässigt är jag rätt bra att lura mig själv dock. Säg att den drar dubbelt upp mot en nyare tung och häftig expeditionslastbil, högt räknat. Jag kan köra Göteborg- Istanbul innan den ökade förbrukningen överstiger en månads avbetalning på vad en ny Unicat / Earthroamer etc kostar! Värdefull info om växellådan och strl på hjul, detta tar jag med mig!
  3. Hej Här verkar finnas mängder av kunskap! Som rubriken avslöjar, jag söker en lämplig lastbil för att utrusta med en 5m bodel och köra till världens ände Kan TGB 40 vara lämplig? De största problemen verkar styrboxar och nya hjul? Jag har följt de flesta trådarna ang boxar men inte blivit helt klok ändå, någon som har tagit fram någon box, där man bättre kan reglera växlingslägen? även 20” MAN fälgar är ju superintressanta! vad skall man annars tänka på? Tack på förhand Henric.
×
×
  • Skapa nytt...