Jump to content

Christoffer95

Korpral
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Christoffer95

Profile Information

 • Location
  Sigtuna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christoffer95's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Reputation

 1. Så där, nu är annonsen uppe: https://www.blocket.se/annons/stockholm/volvo_tgb1314/94611926 Den mesta informationen i annonsen står på denna sida också, har tänkt att möten får ske på helger då jag bor en bit ifrån där den står.
 2. Hej ledsen att det tog sån tid att komma tillbaks till tråden. Den är inte ännu såld, jag har tänkt att lägga ut den på blocket snart för intresse koll, hör av mig någon gång i veckan med en länk och information till de som är intresserade. Mvh
 3. Hittade även ett papper som påpekar att karossen är Alu-zink, har sett det blivit diskuterat vid något tillfälle men blev inte smartare ifrån det. Är det något extra att förhandla med eller är det standard för dessa?
 4. Såg en fin B reggad för 120k på Blocket och tyckte det var lite väl häftigt, men det är kanske där marknaden ligger nu. Super, jag utgår nog ifrån ca 100k då beroende på om kopplingen hoppar in i aktion när någon kompetent sätter sig i förarsätet. (Eller utöka min egna kompetens)
 5. Tack för svar, och jag hoppas på det. Kopplings vajer komprimeras och aktuerar "armen" som den ska röra på utan något motstånd. Tyvär så måste jag bli av med den ganska omgående så det kommer att bli vinterförsäljning på den, kan tänka mig att det även finns en marknad för de som är interesserade av att fixa en billigare själv det är en del små saker som behöver pillas på innan den är redo för registreringen.
 6. Hej! Ska försöka sälja en TGB13 med sjukvårds hytt åt min far, det jag är mest intresserad av är var det är bäst att gå för att sälja en sådan (gärna genom auktion)? Det som är positivt med den är: Allmänt fin i kaross och underred. Den är oreggad så att koden för att kunna byta flak med C-kort är fortfarande där om man vill ha den. Renoverade bromsar och huvudcylinder. Ganska nyligen målad. Negativt: Läcker in vatten vid ett fönster, trögstartad då den stått en stund och tror även att förgasarna behöver en ordentlig rengöring men startar med en ordentlig dos startgas. Elen i hytten är väl lite av en härva just för tändlåset. Avgasrören är kaputt. Och detta kan vara operatörs fel då jag är långt ifrån vad jag är van vid gällande bilar när det kommer till en TGB13 men den drev inte framåt i någon av växlarna, den hoppar in och ut ur växlarna som smör men det utan att man använder sig utav kopplingen och den får även inget drag när man släpper kopplingen i växel. Neutralt: Hytten är byggd med diverse lyxigheter från 2010 och har vad jag tycker är ett invecklat el system som driver 12-24-220v med omväxlare och laddare, etc. Så det jag är fundersam över är, gällande växlingen om det är lamellen som kärvat sig eller annat skitproblem? Den gick nämligen bra för kanske 2-3 år sedan när den ställdes på platsen. Och även vad denna kan vara värd i utropspris, det är ju som sagt lite av en fixer upper så jag har svårt att tänka mig vad den kan vara värd. Ska även försöka lägga in lite bilder. Otroligt tacksam om någon orkar ta sig tiden för att hjälpa mig. Mvh, Christoffer
×
×
 • Create New...