Gå till innehåll

Jonas Fahlström

Korpral
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Jonas Fahlström

Profile Information

  • Hemort
    Löttorp
  • Intressen
    Tgb 11, offroad, enduro

Jonas Fahlström's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. Konstigt att det går att lägga i och ur fyrhjulsdriften i lågväxeläget med knappen på panelen, i lågväxelläget ska väl alltid fyrhjulsdriften vara inkopplad oavsett hur knappen på panelen är aktiverad eller inte? Men hur eller hur så när knappen är intryckt och lampan på panelen lyser så är fyrhjulsdriften utlagd, både i hög och lågväxelläget. Och det gör väl ingenting, allt funkar ju, men det retar mig att det är avigt, vill ju att kontrollampan ska vara släckt när fyrhjulsdriften ej är aktiverad.Jag har ju inte gjort någonting med elsystemet. Kanske har strulat hela tiden fast jag först märkte det nu när det va is och snö. Blir inte klok på detta, och elfel är inte min favorit direkt. Ja jag får försöka fördjupa mig i det, fick ett elschema till hjälp.
  2. Jag har inte varit och rotat med kablarna , det bara blev nu i vintras. Undrar om det kan vara någon kabel på fördelningslådan som hoppat av och ligger och jordar? Någon form av Jordfel känns det som kan jag tycka.
  3. Även när jag lägger i lågväxel och lägger i fyrhjulsdriften med knappen så blir det bara drift på bakaxeln, på lågväxel ska väl fyrhjulsdriften ligga i oberoende hur knappen till fyrhjulsdriften är inkopplad eller inte. Kan det vara kontakten på fördelningslådan som bråkar, blir inte klok på detta.
  4. Jag har testad funktionen på halt underlag, när fyrhjulsdriften är utlagd med knappen så drar den på alla fyra, när jag lägger i den med knappen så är det endast bakaxeln som drar. Och felet bara kom, har inte rotat i elen.
  5. Jag har fått något lustigt fel på min 303:a, det började i vintras när det va snö. Knappen till fyrhjulsdriften har fått avig funktion, när den inte är intryckt och lampan är släckt så ligger fyrhjulsdriften i, trycker jag in knappen och lampan tänds så hör jag magnetventilen slå och och fyrhjulsdriften kopplas ur. Måste väl vara något Jordfel, eller kan det vara kontakten på bromsledningen som spökar? Funkade perfekt innan.
×
×
  • Skapa nytt...