Gå till innehåll

OffroaderSwe

Korpral
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av OffroaderSwe

  1. Jag har bilsport & mc, minns inte exakt men ca 1000-1500kr helförsäkring per år. Ej avställningsbar. Där valde man värde själv, samt laddar upp foton på fordonet. Bygger man om, nya däck osv så anmäler man det så ändrar dom försäkringen.
  2. Jaha, se där. Synd att min bara har 2 blad nu.
  3. Åhå, det var som attan. En nästan-vittangibo till här då Jag tror faktiskt att bilen kommer stå parkerad hela vintern. Men rätt vad det är får jag väl nåt infall å då åker kedjorna på
  4. Okej, jag har bara B-kort än så länge så jag får dras med det. Men går det att regga om till lastbil utan att göra nåt?
  5. Okej, ja men då får vi se hur vi kommer att använda den. Jag själv ser ju inte vad man ska använda en orginalbil till, annat än historia. Men jag vill samtidigt ha både orginal å ombyggt, tiden får visa vad det blir av denna bil. Vi har 2 småbarn så vi kan ändå inte åka hela familjen i den, den är nämligen reggad som lastbärare med snabblås. 1200kg lastvikt.
  6. Ahh okok, ja då måste jag rengöra lite
  7. Min låter också illa vid sväng å flex, antar att det också är bladen som låter. Det ska inte vara nån plast eller gummi mellan blad å axel?
  8. Tack! Okej, tanken är inte att bygga husbil av den, utan bara så den fungerar vid jakt. Däcken kanske jag byter till nya moderna, eventuellt bygga in servo men i övrigt som det är nu så tror jag den duger tillsvidare Jag har inte vart aktiv på forum på rätt många år men jag ska försöka få in lite bilder på den
  9. Okej, det låter ju bra. Då kan jag säga att jag gjort en bra affär vad det verkar Blir det ett lägre eller högre värde om man bygger om skåpet? Jag vill behålla allt som orginal men modifiera lätt för att använda som jaktkoja.
  10. Hej, jag har precis köpt en TGB1314, den hade gått 981mil (nu ca 1030mil), ej aluzink. Har nyss besiktat den U.A. I det närmaste rostfritt skick, riktigt fint skick. Allt verkar fungera, bakdäcken är väl dags att byta ut. Nu till frågan, vad brukar dessa ligga i för prisklass? Jag tänker om jag gjort bort mig eller gjort en bra affär
×
×
  • Skapa nytt...