Jump to content

ErikC304

Hedersmedlem
 • Posts

  392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

ErikC304 last won the day on November 18 2015

ErikC304 had the most liked content!

About ErikC304

 • Birthday 06/18/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ErikC304's Achievements

Member

Member (1/1)

376

Reputation

 1. Jäklar, kraftigt avis på den där byggnaden! Kul att kunna bygga nåt så användbart! :-)
 2. Min första tur i skogen med trettonbil höll på att orsaka mig hjärtattack sagt i det sammanhanget. Jag är nog inte ensam om den upplevelsen heller gissar jag, när ett blad som legat uppepå klacken glider och smäller ner på ytan den egentligen ska ligga på.
 3. Jag minns jag reagerade på det där när jag började rota i trettonbil nummer två som var olika mot nummer ett. Tre, fyra, fem och sex var mer eller mindre olika allihop, u-format och L-format. Flera såg bara avkapade ut. Som jag minns det var det utsidan som var bortkapad på de som var utan uppstick, ingen kapad på insidan. Men som sagt, vissa saknade både på mellan och bak, medan nån saknade bara på ena axeln.
 4. Kul! Stiligt Johan :-) Ska bli kul att se resultatet och ansiktsuttrycken på de medåkande :-) Känner mig kraftigt omkörd, men snart ska det kunna gå att ta lite i mitt bygge med.
 5. Jag ber att få tacka Pvpjtgb1111 Jonas för åkturen! Kul att få åka lite riktig bil igen, det gav mersmak för både mig och grabbarna. Kul att uppleva stämningen i skogen och tjöta med Fredrik L, Pigge, Rikkinen och några fler. Grabbarna tyckte det var kul att leka med tillhörande familjemedlemmar i lagom ålder också, de somnade gott ikväll :-)
 6. Har inget hänt med bilen sen senaste bild, blev ingen ork över med arbete och vab osv i höstas. Nu har jag startat fritidsföretag som tagit all ledig tid i anspråk de senaste två månaderna; besök gärna www.TraktorTEMA.se! Redskap och maskiner för småskalig verksamhet inom jord- och skogsbruk, hästgård och fastighetsskötsel. Första leveransen minitraktorer kommer v13! ... och målet är FORTFARANDE att åka på träffar med bilen i vår. Nu är det ju ljusare, orken är bättre och vädret bättre för att greja utomhus.
 7. Inget till markeringsfärg? Jag har en släkting som varit inom vägverket och den tjänstesaab jag minns från mitten 80-tal hade en sprayfärgburk monterad vid ena bakhjulet och en del andra finesser som hade med planering för vägarbeten att göra.
 8. Nån som kan dra ut en husvagn som står i vägen på en sommarstugetomt på Tjörn? Jag har en bekant utan körkort som äger en husvagn som står ivägen. De använde en vanlig personbil att dra med, men de höll på att inte få ut bilen därifrån eftersom tomten är för blöt, så husvagnen står kvar. Det är en Solifer Jubilee -89 och kan vara till salu samtidigt. Nån som kan - eller vet nån som kan - hjälpa till? Mot ersättning naturligtvis.
 9. Håll i er pojkar! Här behövs det då i alla fall. Undrar om det gamle garaget står pall för Gorm...
 10. Hehe. Det var fan falskt alarm. Vaknade senare på natten av mera krafs och gnagande, det kan ju naturligtvis vara flera gnagare. Öppnade förnöjt luckan i golvet i morse och skulle ta ut kräket - fällan laddad och orörd! Jahopp, då var det väl fällan i kökstaket då, den är precis under sovrummet. Så ner med armaturen och fram med fällan - outlöst och ostbitshelvetet borta! Fick fram ett tunt papper och la det försiktigt på utlösaren och den small på en gång. Hur FAN har kräket lyckats meta med sig osten??? Frågan är vad det var för smäll jag hörde. Det är ju ingen explosion vi talar om, men den hördes och lät lite instängt, dovt och kom från golvet. Krafsandet slutade abrupt. Ändå hängde det inte ihop. Rekvirerar snart en AK5 och brassar rätt genom bjälklaget för minsta krafs.
 11. Vi har väckts utav gnagare flera gånger per natt sen i helgen och de levande råttfällorna har uppenbarligen gått bet. Igår plockade jag ner en armatur i köket och tog ett hål i taket och fick upp en fälla, men det krafsades och väsnades inatt ändå. Ikväll fick jag hål på golvet i en garderob och ner med en fälla i sågspånet där. Krafs krafs krafs PANG! för en stund sen och sen dess har det varit tyst. Hoppas det blev fångst och inte bara att det löste ut och skrämde bort, för jag trimmade fällan att inte behöva mer än nudda utlösaren. Har tröttnat på gottegrisar som rånar fällor på betet för att fällorna är för hårt ställda vid köpet.
 12. De där indierna var jävligt envisa på vår telefon för två tre år sen och jag bad dem dra åt h... men de ringde hur många gånger som helst ändå. Sista gången jag hörde från dem kom jag på snilleblixten att säga att jag inte kan nåt om datorer utan använder mig av en bekant. Kan du ringa honom? Ok blev svaret och han fick nummer 031-11414. Vet inte om det numret funkar med riktummer, men jag har sluppit dem sen iaf.
 13. Här är det regn, tidvis horisontellt... Ingen dager, bara grått.
×
×
 • Create New...