Gå till innehåll

Seglarn

Sergeant
  • Innehålls Antal

    139
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    5

Seglarn senast vann den dag 3 November 2016

Seglarn hade det mest gillade innehållet!

Om Seglarn

Profile Information

  • Hemort
    Örebro Län

Senaste besökare till profilen

773 profilvisningar

Seglarn's Achievements

Member

Member (1/1)

76

Anseende bland gemenskapen

  1. Upptäckte idag att min vänstra parkerings o blinkersarmatur har rostat bort, finns inget kvar av reflektorn. Lite panik då jag måste besikta före Danmarksresan. Bilen är en TGB 1314, men är ju samma på alla 11 o 13 o 20 bilar. Någon som har liggande eller som har tips på var man får tag i den. Min mail är cltl@telia.com och tel 070-6574190
  2. Blir säkert mycket bättre. Min förra 11a var maskinellt i kanonskick. Kördes på 1,5 liter / mil. Förgasarjustering o tändning är mycket viktigt.
  3. Hejsan. Har också haft problem med ljuset på min 13 bil. Visade sig vara en jordförbindelse för höger parkeringsljus fram som var dålig. Drog skruven o spruta WD40. Allt funkade igen.
  4. Problemet löst. Kollade först fram,allt ok. Hade tur att första bakhjulet jag kollade var det som orsakade problemet. Ett bromsband hade lossnat från backen. Monterade en ny bromsback så var allt ok.
  5. Var och tankade idag. På väg hem bromsade jag för ett hinder. 13 bilen hoppade till o så small det till. Trodde jag körde på något men det visade sig att det hänt något med bromsen.Vid färd framåt om jag trycker på pedalen så pulserar den. Tycker inte att det märks om jag backar o bromsar. Kan det vara ett bromsband som släppt från backen eller i värsta fall en trumma som spruckit. Inget kul väder i blå hallen för att skruva.
  6. Rakt igenom o inga anmärkningar eller frågetecken för 3e gången på bilprovningen. Känns bra att slippa en arbetsorder.
  7. Sett många i Ryssland o Rumänien. Verkar mycket kompetenta.
  8. Spännande, hoppas allt går bra
  9. Det står att fordonets högsta tillåtna hastighet inte får överstiga 45 km/tim. Ska det betyda att man inte kan köra sin 13 eller 20 bil då? Eller ska man tolka det så att om det inte är yrkesmässig körning eller körning mot ersättning så är det ok.
  10. Hejsan. 1314 fungerar mkt bra som expbil. Bra utrymme. Hade en 11 förut. Funkade okej när man är ensam.
  11. Snyggt bygge. Har samma däck o dim påmin 1314. Mkt nöjd.
×
×
  • Skapa nytt...