Gå till innehåll

Seglarn

Sergeant
  • Innehålls Antal

    139
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    5

Allt postat av Seglarn

  1. Upptäckte idag att min vänstra parkerings o blinkersarmatur har rostat bort, finns inget kvar av reflektorn. Lite panik då jag måste besikta före Danmarksresan. Bilen är en TGB 1314, men är ju samma på alla 11 o 13 o 20 bilar. Någon som har liggande eller som har tips på var man får tag i den. Min mail är cltl@telia.com och tel 070-6574190
  2. Blir säkert mycket bättre. Min förra 11a var maskinellt i kanonskick. Kördes på 1,5 liter / mil. Förgasarjustering o tändning är mycket viktigt.
  3. Hejsan. Har också haft problem med ljuset på min 13 bil. Visade sig vara en jordförbindelse för höger parkeringsljus fram som var dålig. Drog skruven o spruta WD40. Allt funkade igen.
  4. Problemet löst. Kollade först fram,allt ok. Hade tur att första bakhjulet jag kollade var det som orsakade problemet. Ett bromsband hade lossnat från backen. Monterade en ny bromsback så var allt ok.
  5. Var och tankade idag. På väg hem bromsade jag för ett hinder. 13 bilen hoppade till o så small det till. Trodde jag körde på något men det visade sig att det hänt något med bromsen.Vid färd framåt om jag trycker på pedalen så pulserar den. Tycker inte att det märks om jag backar o bromsar. Kan det vara ett bromsband som släppt från backen eller i värsta fall en trumma som spruckit. Inget kul väder i blå hallen för att skruva.
  6. Rakt igenom o inga anmärkningar eller frågetecken för 3e gången på bilprovningen. Känns bra att slippa en arbetsorder.
  7. Sett många i Ryssland o Rumänien. Verkar mycket kompetenta.
  8. Spännande, hoppas allt går bra
  9. Det står att fordonets högsta tillåtna hastighet inte får överstiga 45 km/tim. Ska det betyda att man inte kan köra sin 13 eller 20 bil då? Eller ska man tolka det så att om det inte är yrkesmässig körning eller körning mot ersättning så är det ok.
  10. Hejsan. 1314 fungerar mkt bra som expbil. Bra utrymme. Hade en 11 förut. Funkade okej när man är ensam.
  11. Snyggt bygge. Har samma däck o dim påmin 1314. Mkt nöjd.
  12. Min 1314 har på de senaste turerna legat något under 2 liter/mil. Har vanlig tändning. Upplever att hastighet över 70 direkt ökar förbrukningen avsevärt. Min 11a gick på ca 1,6.
  13. Som alltid fina bilder. Hade träffen i plan med Bjarne men ficktyvärrdra mig ur.
  14. Mycket trevlig träff som dessutom firar ett hundra års jubileum i år. Jag tänker åka dit. Någon mer??
  15. Använder också " Julakök". Just nu säljs de för 69 kronor. Hade tur o kunde köpa tuber på Jula för 10 kr st. Smart med plåten som du har Fredrik.
  16. Min erfarenhet av Dynapro RT 03 är positiv. Har kört dem sedan 300 mil. Funkar helt ok i snön, positivt överraskad. Relativt tysta o påverkat bränsleförbrukningen i positiv riktning. Min 1314 går på ganska exakt 2 liter milen vid landsvägskörning. Kom aldrig under 2,2 med krondäcken.
  17. Fått tillbaka skåpet efter byte av grenrörspackning. Blev en ny bil.
  18. Ok,min 1314 har kod 60 men är tungreggad. Får väl varA så tillsvidare.
  19. Hoppas det funkar nu då.
  20. Verkar konstigt med så stora prisförändringar. Betalade 2000 för mina RT 03 hemma vid dörren.
×
×
  • Skapa nytt...