Jump to content

H.Hansen

Administrators
 • Posts

  5,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  519

H.Hansen last won the day on May 18

H.Hansen had the most liked content!

About H.Hansen

 • Birthday 05/05/1970

Profile Information

 • Location
  Älgsjö Gård

Recent Profile Visitors

11,233 profile views

H.Hansen's Achievements

Member

Member (1/1)

5.6k

Reputation

Single Status Update

See all updates by H.Hansen

 1. Hej!

  Jag undrar om du har kvar några hjullager till Valp framnav ? Du hade väl köpt hem ett gäng Timken lager för ett tag sen,102849/102810 ? Jag skulle behöva 4st. Eller vet du kanske nån som har till rimligt pris?

   

  Sonen tjata på mig och vi köpte till slut en Valp med A-traktor regg att köra och meka med. Att just hjullagerna skulle vara så udda hade jag inte koll på. Tyvärr är de helt slutkörda på vår valp så nu måste de bytas.

  Mvh Roland 

   

   

  1. H.Hansen

   H.Hansen

   Jag har inga kvar hemma för tillfället. 

   Olav taigen maskinforettning i Norge har till ganska vettiga priser tror det var 750 NOK per st, dock tillkommer ju frakt tull mm när man köper och få de sänd till en därifrån. 

    

   Men jag har ju en kontakt på ett lager i USA, som skickar till mej om jag får i hop en beställning. Egentligen räcker det med 20 lager för att de skall skicka, 

   Och varje år. speciellt nu på våren sommaren, märker folk av att lagerna är dåliga och bör bytas. 

   Så jag har funderat på att köpa hem en omgång, dels har jag sålt de jag sparat till mej själv, så jag skulle behöva lägga nya på hyllan tills det är dags att kolla på mina valpar. 

   Det blir ju lite att ligga ute med varje gång. dock får jag eller har hittills fått alla lager sålda, utan ett klagomål på alla år.

   Det är inga dåliga kopior, utan sitter på framhjulen på någon av Bombardiers flygplan. så kvalitén har varit god.

    

   Jag skall se om jag kan köpa hem 20 lager och så återkommer jag, om du inte köper genom Taigen eller hittar någon annanstans, jag har tidigare tagit 1800 inklusive frakt för dem, men troligtvis har priset ökat, på grund av allt som sker, så jag tippar på ca 2000 kr för 4 st lager. vilket är relativt billigt jämfört med att köpa dem hos en svensk handlare, Sist jag kollade var priset 2800 kr + moms per st hos swerul

    

   Mvh h.Hansen

    

×
×
 • Create New...