Jump to content

Pvpjtgb1111

Major
 • Posts

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Pvpjtgb1111 last won the day on May 9

Pvpjtgb1111 had the most liked content!

About Pvpjtgb1111

 • Birthday 03/24/1992

Profile Information

 • Location
  Varberg

Recent Profile Visitors

1,560 profile views

Pvpjtgb1111's Achievements

Member

Member (1/1)

413

Reputation

 1. Lägger upp lite inspirationsbilder på ett hemmagjort drag till 11-13-20-bilarna som vi har på våran bil. Inget som bilen är registrerad med utan gjort för att kunna använda hemmavid. Det är gjort för att kunna tas väck lätt och ändå ha lite frigång kvar.
 2. Enligt instruktionsbok L 14.00 R20 Michelin XL tror jag mönstret heter om det är det du söker
 3. Många andra bilar som är registrerade 1976 verkar ha J som första bokstav i regnumret, kan denna ha haft det med? Siffrorna vill jag få till 553 alternativt 653.
 4. I och med att du har märke och årsmodell är kanske detta ett bra sätt att hitta nuvarande ägaren (förutsatt att den finns kvar förstås)? : https://transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Vagtrafikregistret/Kop-adressuppgifter-eller-fordonsdata Det tråkiga är väl bara att det kostar lite att göra det.
 5. Tänkte nästan det Har kört förbi den många gånger och tyckt att det är synd att den bara står, kul att se att den kommer till användning
 6. Jag har ansökt om ursprungskontroll på mitt Tranellsläp och fick besked idag om att jag måste komplettera med bilder på släpet, vilket inte är nåt problem, men punkt nummer två är det som bekymrar mig. Dom vill även att jag ska komplettera med bevis på att släpet funnits i Sverige de senaste 20 åren. Är det nån som reggat in sitt och fått samma krav och hur löste ni det i så fall? I min ansökan så skickade jag med besked från olika myndigheter där jag efterfrågat fordonsregister från Civilförsvaret för att kunna bevisa att släpet funnits men har inte hittat något om det.
 7. Snyggt! Dom sulorna gör sig riktigt bra på bilen
 8. Sätt den på en konsoll som passar att sätta i sprinten i fram och snabbkoppling till elen, så kan du ta väck den om den inte behövs
 9. Efter att ha provat allt möjligt utan att det blev bättre tröttnade jag och provade besiktiga ändå och bilen gick rätt igenom Bromspedalen är fortfarande inte som den var innan beläggbytet men den bromsar som den ska ändå Fick dessutom bra värden på Bilprovningen.
 10. Inte där jag arbetade förut i varje fall. Besiktning en gång om året som vanligt oavsett typ
 11. Renoverade du förgasarna själv eller lät du nån firma göra det?
 12. Ja det har du rätt i, verkar vara något bredare på Unimogen men i övrigt är det nog samma Har fått kontakt med köparen av Unimogen och har fått tillåtelse att kopiera instruktionsboken när han väl fått hem bilen
×
×
 • Create New...