Gå till innehåll

Kjelle69

Korpral
  • Innehålls Antal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Kjelle69

  1. Måste ju göra en update på hur detta gick. Som ni ser på bilderna så inte tusikens är det nåt fel på insatserna inte. Vid närmare inspektion av själva glödlamporna visade det sig att reflektorn vid glödtråden hade smält helt sned. Klart att det blev konstig ljusbild då. Måste nästan fota glödlamporna och lägga ut här så får ni se. Köp inte insatser i onödan, kolla bulberna !
  2. Såhär ser lyktorna ut i det fria. Blir nog att lägga en order hos Motoroldies idag.
  3. Köpte du orginal eller budget? Det var en väldig skillnad på priset.
  4. Fick en 'Etta' på besiktningen idag. Ljusbild strålkastare diffus. Tänkte att jag passar på att byta till H4 lampor. Var hittar man bästa och billigaste som passar utan modifikation?
  5. Var vänder man sig lämpligast i dagsläget för inhandlande av lite delar till terrängbilen?
  6. http://www.youtube.com/watch?v=im8a6MzXeNI
  7. ...har konstruerat rejäla prylar när du hittar din video på en Rysk Videosida http://www.wintube.ru/video/Yna0mpd-Krk/video/ :-)
  8. Ja, hehe man får nog bereda sig på att plurra lite. Är reläerna jättekänsliga för vatten? Isåfall kanska man skulle göra en rejälare tätningsinsats där också. hmmm å andra sidan borde plasten i boxen fungera lite som en dykarklocka som den är placerad nu. Att placera winchen lågt måste ju iallafall vara bättre ur rent mekaniskt perspektiv då den drar bilen uppåt/framåt.
  9. Winchen är tätad vid tillverkning från fabrik, men som syns på bilderna så plockade jag isär den och såg till att det blev ordentligt gjort. Lade på Hylomar på packningarna på planetväxelsidan och tätade med silikon på motorsidan. Fixade även till ett defekt o-ringspår på locket till elmotorn där gjutskägg gjorde så att det blev en glipa. Den kan garanterat bada nu. Reläboxen med trådlös fjärrkontroll är placerad rätt högt upp ovanför värmeröret framför kylaren så man blir först blöt om fötterna innan den dränks. Bra varningssignal :-)
  10. Jepp Quattro, din byggtråd bidrog faktiskt till inspiration för vår installation. En fundering är varför du tiltade din winch framåt, var det för trångt att låta den ligga plant ?
  11. Skickar ett par bilder ffrån vår winchinstallation. (Ännu otestad.) Vi körde på "Keep it simple & clean" conceptet. Plattjärn , ett par svetsar och några hål. Ska bli oerhört spännande att se om det levererar...
×
×
  • Skapa nytt...