Jump to content

Puppe

Major
 • Posts

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Puppe last won the day on December 20 2021

Puppe had the most liked content!

About Puppe

Profile Information

 • Location
  Våxtorp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Puppe's Achievements

Member

Member (1/1)

538

Reputation

 1. Skönt att höra, Hansen. Fortsätt så lär 2022 och övriga år bli riktigt bra. God Jul och tack för den tid du lägger på forumet!
 2. Kolla med Jörgen på offroad Autoparts i Hässlehom.
 3. Tankat 98 oktan, första gången sedan jag köpte Valpen. Ställt tändningen, justerat ventilspel och kollat tändstift. Spinner som en katt
 4. Vissa material reagerar negativt på etanol andra inte alls. Tror största risken är att etanolen binder fukt vilket inte är så bra vid längre tid av stillastående.
 5. Hej! Nu har jag kört ett tag på E10 bensin, brytarlöst tändsystem och blyfri topp. Motor en Volvo B18A med Zenith förgasare.Tycker det verkar fungera bra. Någon som har annan erfarenhet?
 6. Kör med propylenglykol. Tömde hela systemet och spolade rent. Sedan fyllde jag med vatten, i med en halv diskmaskinstablett och körde runt i 30-40 minuter. Töm allt igen och i med korrekt blandning med propylenglykol/vatten.
 7. Vilket skit! Vi köpte precis en Asko...
 8. NU börjar det ta sig. Ny hjulcylinder vä-fram, och ett jädra luftande och kluddande. Trägen vinner!
 9. Hjälpte inte ett dugg. Pedal i botten på första, tredje OK tryck.
 10. Kan jag ha tryckt ner bromspedalen för långt => skador på packningar i huvudcylindern?
 11. Nu har jag bytt huvudcylinder och luftat runtom 3 gånger. Likväl tar pedalj-n nere i botten. Efter tre tramp så blir det motstånd. Vad är problemet?
 12. Knäckte av ett styrstag i Hästveda senaste körningen så nu har jag bytt till ett "nytt". Det gamla svetsades men känns skönt att ha ett "olagat" på plats.
 13. Då kan du ersätta raden "utrymme för nytt projekt" med "Volvo Valp i brist på annat". Kul och grattis! Bilder är ju alltid kul så lägg gärna ut mera.
×
×
 • Create New...