Gå till innehåll

OLSBODA

Sergeant
  • Innehålls Antal

    54
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

OLSBODA senast vann den dag 11 Augusti 2015

OLSBODA hade det mest gillade innehållet!

Om OLSBODA

  • Födelsedag 1977-04-08

Profile Information

  • Hemort
    Karlstad

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

OLSBODA's Achievements

Member

Member (1/1)

10

Anseende bland gemenskapen

  1. Sök på tgb 30 camper på blocket så spar du lite tid. Mvh Olsboda
  2. OLSBODA

    Camper tgb 30

    Säljer Camper till tgb 30. Isolerad Värmepanna Spis Kylskåp Två sittgrupper som blir två sängar. stödben för att lyfta av campern . Fint skick. Säljer helst campern inklusive lastbil. Vill någon bara ha campern så kan vi väl diskutera. 70.000 för alltihop. Kontakt via PM här.
  3. Har tatt bort bromstrumman och där är 5 skruvhuvuden, en pryl som ser ut som en knapp. Där är också ett hål?? Varför är detta hål, bildstorlek på det. Känns ju som det är fritt fram för oljan att rinna ut där? Frågan är kort och gått, ska det vara 5 eller 6 skruvar?
  4. Hej. Det rinner olja ut från kardanbromsen på Tgb 13 som sitter efter fördelningslådan. Hur kommer detta sig? Finns det nån packning eller dylikt där axeln går ut från lådan? Vanligt fel? Mvh Olsboda
  5. Äventyrsbil med rätta formatet. Besiktat för en vecka sedan utan bekymmer. https://m.blocket.se/varmland/Tgb_30_Camper_Aventyrsbil_73024582.htm?ca=7&w=1
  6. Hej. Är det nån som har erfarenhet av att sälja sin Tgb genom kvd eller dylikt? Eller finns det nån bra tråd om det? Hittar ingen..... Tänker mig att priset på skönheten skulle kunna gå upp om man bjuder ut sitt objekt internationellt. Har ju sett hutlösa slutpriser på både kvd och kvibergs.
  7. Nu är det fixat. Nytt blinkersrelä på plats.
  8. Nu har jag fixat att säkringen håller. Men reläet låter som en kulspruta. Och faktiskt så blinkar ju lampan, typ 900ggr per minut. Har ordnat fin gjord, men hetsblinken fortsätter. Antar att jag får testa med nytt relä? Står det i reglementet vilken blinkhastighet som gäller? :-)
  9. Om jag vred spaken åt vänster så lös blinkers till vänster permanent, dvs inget blink. Drog jag spaken till höger så sköt säkringen. Nu har jag kopplat bort 33:an vid bak o framblinkerslampa. Nu låter blinkersreläet som en kulspruta och drar jag spaken till höger så skjuter säkringen. Nån som har nån idé? Mvh Olsboda
  10. Någon som vet var man får tag på militärgröna lastspännare/ spännband? Har en camper som surras på tgb 30 men jag vill inte ha lysande orangea remmar.
  11. Smidig militär radarvagn... http://www.blocket.se/varmland/Gedigen_tvaaxlig_slapvagn_68050823.htm?ca=8&w=2
  12. Hej! Hittade en gammal tråd gällande YKB på lastbil. Har hört att från september 2016 så ändras reglerna. För min del körs veteranlastbil i rent hobbysyfte. Drabbas jag av de nya reglerna? Med vänlig hälsning Olsboda
  13. Hej! Den 5:e september är det återigen dags för den härliga maskinträffen i Sutterhöjden. Alla möjliga slags gamla maskiner dyker upp, även en del gröningar i form av tgb 11, 13, 30 40etc..,. Kom gärna dit med din gröna. Finns möjlighet att köra på delar av grusgropen. Oxå för tunga fordon. Mvh Olsboda Sutterhöjden ligger en dryg mil öster om Molkom i Värmland.
  14. Öppna gallergrinden i fronten på lastbilen. Stirra ner till höger när du tittar in i luckan. Där ser du en rullbrytare som påverkas när gasen trampas ned.
×
×
  • Skapa nytt...