Gå till innehåll

Humlegaard

Kapten
  • Innehålls Antal

    400
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    10

Humlegaard senast vann den dag 2 Maj 2021

Humlegaard hade det mest gillade innehållet!

Om Humlegaard

  • Födelsedag 1973-11-13

Profile Information

  • Hemort
    Västervik

Senaste besökare till profilen

1 293 profilvisningar

Humlegaard's Achievements

Member

Member (1/1)

72

Anseende bland gemenskapen

  1. Tack Hasse! Det blir en campingbil, till och från jaktmarker och små utflykter. Definitivt under 500 mil om året. Hajjade till när de skulle ha knappt 7000 bara för trafikförsäkringen. Vi köpte den igår, eller ja bytte till oss den snarare.
  2. Oljan kollar du i påfyllningen. En insexskruv i överkant på pumpens högra sida.
  3. Kollade runt lite försiktigt, ska verkligen en trafikförsäkring kosta 7000:-/år. För en TGB 1314...
  4. Tack! Jo, jag har koll på handgreppen. Har haft bilen några år nu, inte direkt använt vinschen varje dag men regelbundet. Något är nog trasigt, glappt eller på annat sätt inte i toppenskick!
  5. Jag var och hämtade timmer för 3 veckor sedan och då fungerade vinschen som den skulle. Idag gick den varesig in eller ut. Allt annat fungerar, drivhjulsfrånkoppling, växlingar mm. Så var bör jag börja felsökningen? Jag kan lägga trumman i "friläge" manuellt och "låsa" den igen. Så det sitter inte i det manuella reglaget på vinschtrumman.
  6. Är det grenröret? Tror det är spjällhuset, inte lätt att svetsa i gammalt gjutjärn, finns väl ett till (som också är trasigt) med?Spjällhuset behövs egentligen inte, det är ju för förvärmning av insugsluften. Bra att du gick igång den, då återstår bara resten...
  7. Efter några år i ladan bogserades detta "ladfynd" ut, på väg mot någon ny, förhoppningsvis lycklig ägare.
  8. Påminner om min lada... https://youtu.be/nWLwpIVX-bo
  9. Snyggt lastat! Men vänta nu, jag tycker mig känna igen ladan där bakom...
  10. Nu är valpen såld. Jag tackar för visat intresse och jag är övertygad om att bägge parter gjort en bra affär.
  11. Jag har svarat på alla era PM, en del på sms också. Intresset verkar vara ganska stort så jag räknar med att få igen de 10 000 som jag gav för den. Önskar någon ytterligare information om den?
  12. Jag kommer alltså att lägga ut den på blocket eller motsvarande tysk site idag som rullande reservdelsbil. Huvudsakligt fel på den är en trasig diffrentialväxel på framaxeln. I övrigt är den i bra skick i kaross, ram samt övrig mekanik. Detta om inte herrarna och damerna på denna site har intresse för bilen.
×
×
  • Skapa nytt...