Gå till innehåll

Jimpa

Sergeant
  • Innehålls Antal

    149
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    15

Allt postat av Jimpa

  1. Ja men kanon! Där fanns det ju. Försökte söka på "filtlist till fönster" och det gav inga vidare resultat. Visste inte att de kallades för kanallist. Tack alla för hjälpen
  2. Hej Är det någon som har tips på var man kan köpa lister till framdörrarnas rutor? De med filt i. Tatanka hade inte på hemsidan ivf. // Jimmy
  3. Kolla om David Manners kanske kan ha. Där köpte jag nya styrservon i varje fall https://www.jagspares.co.uk/
  4. Ja det var lite den uppfattning jag också fick när jag frågade om kittet. Det kan jag väl också förstå. Han vill ju sälja så klart. Då har du ju ett utmärkt tillfälle till att göra ett sådant projekt Jag annonserade om köpes på några facebookgrupper och fick tag i en motor på 3 timmar Hade nog en jäkla tur också. Blir nog till att beställa kittet så att man kan börja se vad som behöver köpas in. Kanske ska starta maskinen på pall först så att jag vet att den går i varje fall.
  5. Det verkar som att Kurt Björck inte jobbar kvar på Volvo. Är det någon som har en annan kontakt som kan hjälp till med intyg för dieselkonvertetering?
  6. Absolut Det ska jag göra. Står du i startgroparna att börja byta motor också? Vilken tänker du i så fall använda? Sa Gösta någonting mer matnyttigt till dig?
  7. Jag har en ganska kraftigt modifierad 13 bil. Så det där med orginal är kört för mig ändå
  8. Det är en av sakerna som jag också ser som fördel. B30 saknar kraften många gånger. Speciellt i lera när man kan behöva sätta lite fart på hjulen men inte vill köra på 1:an. Ser det som ett kul projekt också.
  9. Det var nya uppgifter kring kittet att det kan bli problem med lutningen! Det är ingen som skrivit någonstans vad jag har läst Är det någon som haft problem med detta och kan bidra med erfarenheter eller lösningar?
  10. Hej Jag har köpt en om603td som ska få bo i min TGB13 inom en "snar framtid" Det jag har som plan är att para den med orginal växellåda tillsammans med kittet som finns på SMT.nu Men innan jag gör det så tar jag gärna emot synpunkter och åsikter på alternativ. Det skulle ju vara trevligt med an växel till när man kör landsväg. Men det huvudsakliga ändamålet är att använda den i skogen. Ett krav är väl att inte behöva bygga om halva bilen för att få det att lira. Ni som gjort liknande operationer får gärna använda den här tråden till att lägga upp era erfarenheter och tips till oss som ännu inte gjort detta. Ser fram emot bygget och jag ska försöka filma så mycket som möjligt för att även lägga upp på youtube
  11. Ja det var riktigt kul! Hoppas att det kommer fler tillfällen framöver Det är ju knepigt att transportera sig långa sträckor med våra fordon. Det begränsar väl tyvärr möjligheterna något. Håller med om att det är riktigt knepigt att hinna med filmningen när man kör själv. Fick mycket hjälp av kompisens flickvän på den här körningen Bästa filmerna blir tyvärr när man inte tar med sig egen bil.
  12. Här kommer en liten kort film från kvällskörningen dagen innan Sweden offroad tour hos Olerum offroad. Vi var ett gäng härifrån forumet som träffades och körde tillsammans. Tack Hasse för bra idé och utförande Det blev både mörkt och regnigt så det blev inte så mycket filmat tyvärr.
  13. Jag har film från kvällskörningen också där ett gäng från forumet medverkar Den kommer som nästa uppladdning.
  14. Om det är någon som saknar nått till sin terrängbil alternativt har för mycket saker hemma i garaget. Så kan det väl vara ett utmärkt tillfälle att sälja/köpa av varandra nu när vi ses. Fyll på med vad ni behöver eller vill göra er av med så får vi väl se vart det landar.
  15. Nu funkar äntligen mina bromsar igen! Så vi ses på fredag Vi tar med en Unimog tungbergare. Så kör fast du bara
  16. Hasse, vad är det för tider som gäller? När får vi börja köra på fredagen och när måste vi lägga av på söndagen? Finns det vatten, toalett, dusch och liknade på området? Nära nu :-) Vi ser fram emot detta!
  17. Jag, Sune, Ingvar och Tjingen(David) är från Stockholmsgänget Vi får med oss Svana som passagerare också.
  18. Obs!!! Se uppdatering kring priser i första inlägget.
  19. Hej Darkwolf Kul att du delar med dig av dina erfarenheter av kittet! Kör du med ett eller två bromsok fram?
×
×
  • Skapa nytt...