Gå till innehåll

Jonsson

Sergeant
  • Innehålls Antal

    84
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Jonsson senast vann den dag 2 November 2021

Jonsson hade det mest gillade innehållet!

Om Jonsson

Profile Information

  • Hemort
    dalarna

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Jonsson's Achievements

Member

Member (1/1)

16

Anseende bland gemenskapen

  1. Har skickat ett bidrag. Tack för all tid ni lägger ner på forumet Hasse och ni andra
  2. Jonsson

    Strömbrytare C202

    Söker en strömbrytare till framhjulsdrivningen komplett med kontakten på baksidan samt några cm kabel. Någon som har eller som kan ge ett tips. volvotgb221@hotmail.se +46730265014 Daniel Jonsson
  3. Jag har nyligen byt min slang till expantionskärlet och gick nästan bet på att hitta en. Frågade i flera slang affärer samt swedol. Dom hade i rätt dim. (bensinslang) men ej att den tålde rätt temp. Köpte iallafall och den blev torr och sprack på en säsong. Har nu hittat en silicone slang hos hydroscand något mindre inner diam. men väldigt mjuk, passar perfekt.
  4. Dodge WC52 14000:- https://www.blocket.se/dalarna/Dodge_WC52_4x4_72373828.htm?ca=6&w=3
  5. Tack för alla svar. Det blir nog att byta kabel den som sitter där ser lite tunn ut tycker jag. Vi får se om jag monterar generatorn, jag har svårt att hitta ett bra ställe att gå in med kontakten/kabeln till regulatorn. Jag har ett ställe men där är det risk att kabeln blir klämd när dom "nya" stolarna kommer i.
  6. Hej Jag funderar på att byta generator på min tgb20 till en med 70-80 A. Jag har fått tag på en gen. från en radiobil med laddningsregulator K. Jag undrar dels om jag behöver byta kabel från gen. jag har 6-8 kvmm. Och dels hur dom laddar på låga varv, laddar dom som original gen. som knappt laddar på låga varv? Kan ej testa på min bil då jag inte har några riktiga förgasare än.
  7. Det ska nog vara den här. https://www.conrad.se/?websale8=conrad-swe&pi=852208&rdeocl=1&rdetpl=desktop_productpage&rdebox=box1 Dom andra är för tunga fordon.
  8. Jag har 3 ton på min 20 bil.
  9. Fredrik L Jag vet inte varför, men jag vet att det ska sitta en dragbalk mellan järnen. Det är ett Volvo drag som man kan ha både kula och krok på. http://www.terrangbil.net/forum/index.php?/topic/953-dragkrok-1113/ post 15 finns det två bilder.
  10. Jag förstår vad du menar jag har en fjäder som ska vara på utsidan, tänkte ha den på den nedre böjen. Problemet är den övre det är väldigt ont om plats bredvid/bakom kylaren.
  11. Tack för tipsen, glömde skriva att det inte ska vara metervara. Titta i reservdelskat. på sid.66 pos.2 Jag har en 20 bil. Är det någon som vet om det finns någon firma som kan göra en slang med rätt böjar på beställning?
  12. Någon som har tips vart man kan hitta Kylar/värmarslang? Jag behöver en av slangarna till värmepaketet i hytten. Jag har kollat med Tatanka, volvo plus massa andra verkstäder och biltillbehörsbutiker. Ingen hade någon som passade.
  13. Någon som vet vad det är för färg inne i hytten? (tgb 20) Och var man kan köpa?
  14. Men du kan använda den höger el vänster missförstod nog spegelvända. Jag har en ruta och en list som jag har provat på, ska montera i vår på min bil när det är lite varmare.
×
×
  • Skapa nytt...