Jump to content

kristaga

Major
 • Posts

  838
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

kristaga last won the day on March 3

kristaga had the most liked content!

About kristaga

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

2,218 profile views

kristaga's Achievements

Member

Member (1/1)

1.3k

Reputation

 1. Gerald Ko selger vinsjen sin: https://www.facebook.com/groups/VolvoTGB/posts/788628655879299
 2. Stilte du førersetet bakover? (førersetet er stillbart i lengderetningen). Jeg har i hvert fall ingen problemer med å flytte høyrebeinet fra gass til brems, men det kan jo hende at du har veldig lange leggbein. Du er kanskje ikke i området lenger, men om du er det kan du komme til meg og prøve C303-en min. Jeg bor i Andebu i Vestfold. En drøy times kjøring sør for Skotselv/Teigen.
 3. Teigen er jo et firma (bilforhandler), og de må derfor ha høyere priser enn om du kjøper fra privatpersoner. Prisene stiger jamnt på disse bilene. Så du kan ha flaks med å finne en bil på finn.no til lavere pris, men de er sjeldne der. Hyttene av stål ruster mye, hyttene som er bytta ut med alu-sinkbehandla ruster minimalt. Jeg har ikke hørt om noen som har hatt problemer med rust i ramma eller bremserør. Det er tokrets bremsesystem om et bremsesrør ryker. Store hjul er for terrengegenskapene primært. B30-en er trimma ned i forhold til versjonen i Volvo 164, de militære utgavene av C300-serien har A-kam (ikke C som i 164) og har 117 hk DIN. Det er nok til hverdagsbruk. Hvis du ikke er fornøyd så går det an å trimme med å bytte til en annen kamaksel, K-kam skal f.eks. gi en del ekstra krefter. Motorbytte til diesel er også mulig, men det er dyrt. 285/75 R16 er puslete greier ja. For smått. 315/75 R16 gir omtrent samme omkrets som originalhjula. Om du kjøper den bilen så må du bytte. Det som er kritisk å sjekke er det som er vanlig på veteranbiler. Bremser. Oljelekkasjer. Bensinlekkasjer. Sjekk drivakselmansjettene begge sider (foran) for sprekker. Jeg er 192 høy og har grei plass i C303-en min. Faren min på 202 cm får også plass uten problemer. Vi ble derfor overraska da en kjenning på 194 cm slo hodet i taket da han prøvesatt bilen min. Da skjønte vi at det kommer litt an på kroppsgeometrien. Vi som har lange bein får fint plass, men om du har lang rygg så kan du få problemer.
 4. Moved the post to the "for sale" group.
 5. De fleste bryterne skal være sånn. Når lysbryteren er i posisjon 0/av lyser den ikke i det hele tatt. Det gjør heller ingen av de andre bryterne. Når lysbryteren står i posisjon 2/parklys så lyser den og de andre bryterne svakt. Det samme i posisjon 3/hovedlys.
 6. Det kan være mange grunner til det. Nå har jeg rotert bildene så de står riktig veg.
 7. Fiksa nå. Du hadde nesten 97 megabyte med bilder som var grensa. Har satt den opp til 147.
 8. I dag har jeg vært på besøk hos @jeep_tom. Der er det fantastisk mye flott utstyr og tøffe kjøretøyer.
 9. Ja, sånn skal det være. Disse bryterne er jo fra lastebildivisjonen til Volvo. N-serien hadde dem fram til ca. 1990.
 10. Ja, synd det ikke ble noe av volvoavtalen. NB! Jeg liker Sverige godt, altså. Kjører jo Volvo for det meste og akkurat nå er jeg på ferie i Sundsvall.
 11. Sånn er det å være bestevenn. Sjekk også denne tabellen: I tillegg så gjorde Sverige det bra i freestyle og skøyter:
 12. Det viktigste er ikke å delta, men å slå Sverige.
 13. Tilpassing av ordentlige snøkjettinger til 11-bilen.
×
×
 • Create New...