Jump to content

kristaga

Major
 • Posts

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  90

kristaga last won the day on May 17

kristaga had the most liked content!

About kristaga

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

2,755 profile views

kristaga's Achievements

Member

Member (1/1)

1.3k

Reputation

 1. Rundsmøring i dag. Bilen ser uforskamma bra ut under.
 2. Nei, det blir nok mer tilfeldig kjøring. Men jeg har en del kamerater her med PV-er, så det blir nok noe kjøring sammen med sju PV-er og en Duett. Jeg er virkelig overraska over hvor stillegående PV-en er i vanlig fart, og hvor god den er å kjøre i 80 km/t. B16-motoren er ingen muskelmotor akkurat, men det er greit drag i den til vanlig kjøring. Bilen er i bra stand. Det er originallakk på den, men lakken er veldig sliten noen steder. Jeg skal likevel ha bilen akkurat sånn, da kan jeg bruke den uten å være redd for regn, søle eller steinsprut.
 3. I dag har jeg kjøpt en Volvo PV544 1960-modell
 4. Nå må du nok prøve en av denne (eller noe tilsvarende fra en konkurrent).
 5. It seems like Tiagra's website has been reorganized and that the disc brake conversion set har disappeared in the process. Go to https://www.tigerexped.de and there you can find contact info for Tiagra.
 6. This plate holder is exactly like the holder on the Norwegian BV202NF1 and the Norwegian L3314N. It is for a plate displaying what military unit your vehicle belongs to. Often they just painted the unit code and unit colour on the vehicle:
 7. Upload an image into Google Disc. Right-click and select "Open With > Google Docs". The text (if any) in the image is then copied and pasted after the image automatically. https://business.tutsplus.com/tutorials/how-to-ocr-documents-for-free-in-google-drive--cms-20460
 8. Har dette plutselig blitt et politisk diskusjonsforum?
 9. Det er akkurat det som er problemet. Sjøl om de fleste veteranbileiere kommer til å holde bilen sin i orden så er det en viss andel som kommer til å kjøre bilene i filler.
 10. Jeg hadde problem med at i motbakker prøvde bilen å kople inn framakselen på grunn av lavere vakuum i systemet. Trykktesta men fant ingen lekkasjer. Åpna til slutt vakuumklokka som styrer firehjulstrekket. Den var halvfull av olje. Etter jeg rensa den og skrudde alt sammen igjen så var alt i orden.
 11. @Svana, du er like genial som en nordmann! Jeg skal prøve å få bryteren til å lyse sterkt når vifta går. Det må være mulig.
 12. Jeg har foreløpig bygd uten fartsregulator: Bryteren som styrer vifta (fläkten) har jeg tatt fra Volvo lastebil, en bryter til å løfte boggien. Hadde også en bryter til klimaanlegget på en Volvo F7, flytta over symbolet fra den bryteren på boggibryteren. Når bryteren står opp er den på auto (via tempsensor), midten av og ned maks (ikke sensorstyrt).
×
×
 • Create New...