Gå till innehåll

Amazon93

Korpral
  • Innehålls Antal

    45
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Amazon93

Profile Information

  • Hemort
    Gotland

Senaste besökare till profilen

1 004 profilvisningar

Amazon93's Achievements

Member

Member (1/1)

2

Anseende bland gemenskapen

  1. Nej inte vad jag kan minnas, det är mest för att underlätta flytten i vår/sommar. Men jag har lite mer tunga grejer så kan ju samla ihop allt o lägga ut det här kanske:) är frakten som blir lite knölig.
  2. Ja det är inte riktigt min grej att slänga saker;), jag ska nog kunna avvakta med det, kanske fixar ihop allt på en pall sen o ser om man kan skicka det med schenker!
  3. Håller på att städa upp här hemma, o kommer en skrotsamlare imorgon. Så jag tänkte bara kolla lite snabbt om det finns behov av kardanaxlar till dessa bilar?, eller om jag kan skrota dom med någorlunda gott samvete;) tror det är nya knutar på några. Ska flytta snart.
  4. Tjenare! har några bromscylindrar av modell Knorr Bremse BZ 1200 som jag försökt matcha ihop med något fordon utan framgång. Funderar på om Volvo Vikings bromsklockor/cylindrar uppgraderades till dessa?
  5. Har du ett par svetstänger till hands så kan du placera dessa på t.ex slangen till vakuumklockan på en axel eller helt enkelt sätta den närmare o närmare startpunkten för vakuum. Sätt svetstången på valfri plats, starta motorn bygg upp vakuum, stäng av motorn med diffen ikopplad o sätt på tändning direkt. Så ser du lätt när din difflampa inte längre slocknar några få sekunder efter att motorn varit avstängd. Går även att lägga rimligt tryck i systemet och spraya såpvatten på allt, kolla klockorna igen för säkerhets skull, o glöm inte klockan på fördelningslådan.
  6. Tjenare! Jo jag råkar ha 8 st av dessa tändstift liggandes, 4 st lösa och 4 st i original Bosch kartonger ( alla är nya såklart ) Jag samlar på tändstift men då dessa kostar skjortan för er som vill bevara era fordon i originalutförande, så kan jag sälja dessa till högstbjudande, om någon vill ha dom vill säga:) Så vid intresse, maila ett bud eller skriv här i tråden, man behöver inte köpa samtliga stift. När jag anser att ett rimligt bud lagts så säljs stiften Kan även slänga med ett beg fördelarlock vid ev köp ( avstört ) tonyalltheway93@hotmail.com
  7. Tack för infon! Jag har 2st ute på tradera just nu ifall du är intresserad Mvh Tony!
  8. Ahaa, kanon tack för hjälpen! Du har 50kr vid ev köp ifrån mig
  9. På vilket fordon? Sitter ingen sån på Tgb 11-20 vad jag vet. Mvh Tony
×
×
  • Skapa nytt...