Gå till innehåll

Henrik79

Korpral
  • Innehålls Antal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Henrik79

Henrik79's Achievements

Member

Member (1/1)

2

Anseende bland gemenskapen

  1. Tja, har nån bild i huvudet av en kärra som liknar bakdelen på en valp-pickup om du förstår vad jag menar.
  2. Hehe, kan bara hålla med, men nu har jag ju en C202:a som visserligen är civil så lite frisedel har man ju..
  3. Jo, jag har kollat på det med. Tanken, eller min önskan, var dock om det fanns någon axel med samma mått så reservhjulet även kan passa till det tilltänkta släpet. Ett annat alternativ, när jag lekt med tanken, är ju att byta fälgar till White Spoke: http://www.alven-ingvarsson.se/f%C3%A4lgar/cragar/81-white-spoke på både valpen och släpet. Då kan man ju ha olika dimensioner på hålen men iaf få looken :-)
  4. Har lite småfunderingar på att bygga ett släp till valpen och då ska ju däcken matcha såklart :-) Allra enklast är ju om det finns axlar med samma bultcirkel på marknaden. Någon som vet om någon husvagn eller släpvagn som har detta?
  5. Har läst att Pajero stötdämpare skulle passa i tidigare trådar men jag hittar inget som stämmer och de länkar som fanns i de förra trådarna gäller inte längre. Någon som vet var jag kan få tag i 4 st dämpare?
  6. Henrik79

    C202

  7. Jepp, det var jag som hade den förra tråden... Den baserade jag jag på vad jag hade förstått på tidigare ägare och skrev innan jag fått 202an leverad men upptäckte själv att kopplingen låg ur och inte i ständigt. FD ligger inte i neutral och kardanerna rör sig inte.
  8. Jag har en C202:a där kopplingen är konstant urtrampad. Olja i kopplingscylindern finns och slavcylindern rör på sig när man trampar på pedalen. Någon som har nått klurigt att komma med för att få kopplingen att ta igen?
  9. Tja Jag har en autistisk son som ärvt motorintresset av mig tydligen, så han har en liten 4-hjuling som han får puttra runt på. Jag satt och funderade på om man kan höja varvtalet på dessa utan att slirkopplingen går i. Vill ju inte att han ska kunna åka fortare än gåfart pga handikappet :-) Som det är nu så är tomgången så låg att motorn nästan dör och gåfarten är snäppet över gasmässigt sett så jag hade velat ha ett högre varvtal pga detta. Någon som har en klurig fix till detta?
  10. Man tackar för infon. Det var så packat så jag trodde det hörde dit...
  11. Tjaba Jag håller på att svetsa rost i ramen på min C202a och upptäckte till min stora förvåning sand eller nått sandliknande material inne i ramen när jag började knacka rost. Är detta något som skall vara där "by default" eller har tidigare ägare fyllt med nått som kanske skall motverka rost? Det är inte vanlig hederlig sand utan nått vitt/grått sandliknande. Tänkte att detta hellre skulle binda fukt och behövde avlägsnas hellre än vara där.
  12. Ahh tackar och bockar. Har ingen PTO på min men det där med vaccumet skall genast kollas upp.
  13. Det där får du gärna utveckla. Jag har ingen riktig koll på detta. Hur funkar vaccumet och vad är pto?
×
×
  • Skapa nytt...