Gå till innehåll

tgb330

Menig
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Om tgb330

  • Födelsedag 1964-09-08

Profile Information

  • Hemort
    Norrtälje

Senaste besökare till profilen

282 profilvisningar

tgb330's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Anseende bland gemenskapen

  1. Hej ! Ja fälgarna är 22,5X11,75 men jag hittar ingen info om offset på fälgen. med 385an på är däcket 20mm från styrleden. Fick låna fälgarna från däcksfirman för att prova innan köp. De var beg fast i ett väldigt fint skick. 600:- / fälg. Tog mått och jämförde med original och ytterkant fälg hamnade 10mm in.
  2. Hej ! Fick tag i Volvofälgar som har 10mm smalare offset utsida än original. På dessa sitter det 385or som är mer vägbetonade men godkända för vinterbruk. Inga problem hos bilprovningen, Fast dom rockar ju loss när man kommer med den. Två av dom har jobbat med dessa som mek. Vägbullret minskar otroligt och växlar som en dröm, fast det kommer nya ljud som original däcken gömde. Rullar så mycket lättare så bränsleförbrukningen kommer en bit under 3 liter milen 65km/tim Kul att tanka efter 28 mil av de 60 mil som jag hade att köra. Fullt lass med minigrävare 3,1ton och virke. Helt nöjd med detta, påbörjade samma resa förra året med en kraftig smäll på ett av orginaldäcken efter 17 mil. Ett byte och avbruten resa. Nya däck är inte helt fel.
  3. Hej. Brukar sitta o läsa lite i detta forum. Körde TGB 30 på Kalkatraz 85-86. Hade ingen aning om problemen med växelstyrningen då våra tgb bara gick och gick. Har varit sugen på dessa sedan en längre tid så en vecka innan påsk var det dags. Ringde på förmiddagen och var hemma på eftermiddagen. Hade inte varit inne i en hytt på 26 år. Bara att hoppa in allt var där det skulle som typ i går. Den går som en klocka och körde till bilprovningen. Grabbarna där var gamla tgb 30 meckar och förare. Mycket matnyttig info nostalgi och skratt. Rent papper. Topp ! En prisvärd pickup. Förutom reservdäck på flak fick jag med två däck på flaket. Var av ena är märkt 1999 tror att det är regummerat. De ev problem som kan bli får jag ta när dom kommer. inte så mycket att tänka på. Med vänlig hälsning TGB330
×
×
  • Skapa nytt...