Gå till innehåll

spiik

Korpral
  • Innehålls Antal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

spiik senast vann den dag 2 Oktober 2014

spiik hade det mest gillade innehållet!

Om spiik

  • Födelsedag 1987-11-06

Profile Information

  • Hemort
    Edane

spiik's Achievements

Member

Member (1/1)

21

Anseende bland gemenskapen

  1. Ja det har jag gjort men man kommer liksom inte åt under fläkt kåpan
  2. Är det någon som har bytt hydraulpump på bv206? Är en diesel och pumpen sitter framför motorn under fläkten. Får inte lös slangarna på höger sida på något bra sätt då det är väldigt trångt.. finns det något man kan flytta eller lossa på för att komma åt bättre.
  3. Köpes trupptransporthytt till tgb 40 i ok skick. Spiik87@hotmail.com
  4. Köpes dörrhandtag till volvo 912 den äldre modellen Köper hela dörren om man inte bara vill sälja handtaget Pm eller mail Spiik87@hotmail.com
  5. Tack för infon har kollat runt lite verkar som traktor boxer 350 har samma vattenpump ska beställa en sådan och jämföra.
  6. hej igen tänkte kolla här om det finns någon som ver om det går köpa nån renoveringssats till vattenpumpen på A6 motorn. Kullager går det ju köpa lite varsom men själva tätningen och den mässingtätningen skulle jag behöva nytt. Är också ute efter broms repsats då det läcker ur två stycken om det är någon som har koll på vart eller om det finns att köpa så är jag tacksam för svar .
  7. spiik

    Bladfjäder 912

    Söker hela och bra bladfjäder fram till volvo 912. Maila eller pm:a Mvh jörgen. Spiik87@hotmail.com
  8. Söker fungerande växellåda till 912a eller lösa drev. Bladfjädrar är också av intresse. Pm, Mail: spiik87@hotmail.com
  9. Det är en lucka i golvet sitter med 2 skruvar så kommer man åt locket på lådan. Va visst att det va två växlar i samtidigt så det va bara att peta rätt så verkar det fungera igen
  10. Ja den har slagit ur tvåan ibland så de kan nog va den som ställt till det.. får dra ut den i morgon å ta av locket på lådan så borde man ju se om det är något som är på fel ställe.
  11. Kopplingen känns som vanligt. Har varit oljud i 2ans växel så det kan ju va den som har rasat å låst lådan på nått vis. Men körde på 1an låg när det hände.
  12. Tack för svaren får ta å kolla upp detta . Fick ett större problem nu... lådan verkar ha låst sig den motar så fort man släpper kopplingen även med friläge i. Så nu står den i skogen i väntan på bärgningshjälp. Någon som har erfarenhet av detta?
  13. Hej. Startar en tråd med min ny inköpta 912a. Den är i skapligt skick men kapellet är inte det bästa vet någon om det finns att köpa hela kapell eller får man sy ett nytt?
  14. Köpte den av en i göteborg. den har gått inom flyget på gotland under sin tjänstgörning
×
×
  • Skapa nytt...