Gå till innehåll

jesper r

Sergeant
  • Innehålls Antal

    73
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av jesper r

  1. Hej klas venligst opdatere os efter prov fart.. intressant läsning
  2. Hej Hasse . ALE (active life equipment) I slutarp har sikkert begge dele..
  3. du kan prove her ocså .www.militaerlacke.de
  4. hej Ballan hvilket speed og miltal på brænslet klare han nu ? en liten film fattes vel fortfaen.....
  5. da sidder der forkerte på din frem. iflg manual frem 1 1/8 frem på 11 og 13 bag 11 1 1/4 bag 13 1 hovedcylinder på 11 og 13 1 1/8
  6. det er kun bag på en 13 der er 1" . samme størrelse som 11 frem.
  7. Nej Dex inget træf uten dig.. hvem skal passe elden da ? og hjelpe hasse og mig igennem importvare..
  8. jeg skulle så gerne se dom bilerne som er aktive på dette forum in real life .det er vel grunden til jeg åker op fra danmark i første hand. samtidig er det vel på plats at vi tar en debat om det altid skal være i vexsjø ? selv ville jeg jætte gerne åke rundt på ulike platser og opleve sverige samtidig. men der er nemt for mig at sige da det ikke er mig der skal fixe platsen...Vigtig er det vel også at dette ikke er et offroad træf men et volvo tgb entusiast træf uanset hur man har sin bil og anvender den. cool vil det være om man kom uten bil også.. Jeg vet Claes fra Tatanka planere at komme også men sikkert bara med sin tgb og dom delar man bestiller på hemsidan inden tid da han har semester. husk at skrive i bestilningen at dom skal med til veksjø
  9. Klart jeg kommer.. vil mene at der kommer 5-6 biler fra danmark !.
  10. Min 13 bil visar 80kmh og GPS viser 72 kmh med 315/75r16
  11. konstigt .. interesant at der er ulika .. jeg skulle tipsa at dem var L formigt originalt och sidan bytt til U for at få mere koll på rørelsen..? på min er alle 4 L formig og det er en 131A inte karossbytt
  12. Hej WF jeg skulle tipsa at dine er fel monteret ? på min er den høga biten mod mitten . den du har frem må være bak og omvendt..men jeg kan være fel.
  13. Hej Ballan om du vil sælge ramen er jeg intereseret, inget tidspres men når det passer . skal forsøge at ligge i b6304 til vinter og da var det fint med en extra ram.
  14. Der fins en lille chans at jeg får tag på en 13 ram . Da kan jeg bygge og køre samtidig og derefter lyfte over karossen.. 164E vejen har jeg også overvejet men det er ikke nemt at lave en sequensiel ? insprutning med MS . Jeg har også tittat på at sætte en "FAST EZ EFI KIT " på en ombygd 164E insug. prøv at google. de har en kit til JEEP 4.2l 6 cylinder motor der skulle fungere til B30 . den er selv lærende og kan fungere både med og uten input fra tændning.. som jeg er informeret deler B6304 sig i 1995 og at modellen efter er den bedste ? bedre gjutning og bredere kamrem ? så optimalt skal man vel finde en donor bil efter 1996 ? noget kendte defekter man skal være opmærksom på ?
  15. korte svaret er . mere HK. mere vrid. blyfria. insprytning. electron tændning med spik sensor samt mulighed at anvende AW30. Jeg skulle gerne ville gøre det samme på B30 da jegiller denne motor men men det er ikke nemt .. Konvertere til blyfri = 7-8000 sek Insprutning . jeg har søgt overalt for ide´r men ingen held . ende metoden er hembygget med wems eller MS pris inklusive manifold 10-20000 sek Om nogen har en cool vej at gøre insprutning så hør jeg gerne fra dem...... meget gerne Knock sensor til 123 ing eller pretronix 5000 sek. Borra up til 3,5 liter med stempler og alt ? 15000 sek Overdrive på TGB låda ? 10000 sek .. Nye Differ 5,99 fra 11 bil eller custom 5,1 tjaa 15000 sek Med B6304 for du alt over stående og med AW30 får 0,7 op OD og jeg kan beholde 7,15 differ som sitter i da bensin motoren klare varven.. Alle gode ideér modtages med stort tack.
  16. kommer han gå 1,5 -1,8 liter milen skulle jeg bli nøjd.. tung bil = forbrug . uanset om det er bensin eller diesel.. i dag kan han gå 2 til 3 liter milen... og jeg kørte 1000 mil sidste året ... grunden til b6304 er. han er lett varvvillig og modern og utan varm turbo og intecooler osv.. har tittat på D5 konvertering til RWD ocså men min xc60 D5 går inte mye bættre på milen om han for litt bly fot... jeg taler inte imod andre motor typer og projekter men jeg vil gerne ha en "modern" b30 i min .. SAAB ideen er interesant men jeg har aldrig set en konverteret til RWD ,BMW er også et bud men vil gerne det er et Volvo hjerte..
  17. Hej frippe. På skrå mener jeg om han er 100% vertikal eller om han "lutar" mod den ene sidan .som det tårnet i PISA ☺ forskellen på hvilket modeller som er FWD og RWD er klart for mig. Tvärställd hedder på dansk tværliggende. .
  18. Lysende ide at prove på TGB træf i væxsjø inklusive lidt elektrisk versus mekanisk winch test.. Forhåbningsvis kan vi ligge lidt pres på Svana til at komme og vise frem sin nye næstan fungerende winch også..
×
×
  • Skapa nytt...