Gå till innehåll

Lokföraren

Korpral
  • Innehålls Antal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Lokföraren

Lokföraren's Achievements

Member

Member (1/1)

11

Anseende bland gemenskapen

  1. Har nu komplett Verkstadshandbok (Volvo orginal) och Instruktionsbok (Försvarets orginal). För kännedom.
  2. Hej, Jag har köpt mig en 941 där fyrhjulsdriften inte vill koppla in. Nu skulle jag vilja komma över litteratur, instruktionsbok, servicehandbok m.m. Tacksam för hjälp. Mvh / Rikard
  3. Hehe, ja allt under en halv kilometers längd och 3500ton med tre lokär ju ett "lätt" tåg...
  4. Om man nu har lyxen att välja mellan dessa två fulländade skapelser, för och emot? 30 Färre däck, kanske sliter mindre däck bak (ej boggie). Inte så plågad motor och drivlina pga 100hk färre. Lägre totalvikt. 40 Lägre marktryck (i bak) pga fler däck. 100hk mer ! ( 😈 ) Boggi = Högre maxlast Ev Hiab 550 (Finns 30 med stor kran orginal?) Åsikter?
  5. Du har säkert rätt, kranbilen med 5000+ mil som jag bjöd på upp till 34' hade auktionerats en sväng tidigare. Jag har inte sett någon vit elefant i retur... Dom kanske gör en deal, annars är ju deras "förväntat försäljningspris"på 170' helt på arslet.
  6. Två vita elefanter gick nyss. Den ena för 47500:- iallafall.
  7. Som jag frågade i en annan tråd, vet någon hur många 40-bilar MSB har kvar att sälja i Kristinehamn? 30-bilarna verkar ju vara slut.
  8. Hur många bilar har dom, är det slut snart? Jag såg i bakgrunden på någon bild en vit bil med stor kran.
  9. 52 och 48 på de vita elefanterna 34 på camo-storkran (min bil) Repobjekten, vet ej.
  10. Jo, K-hamn, det står det i detaljbeskrivningen. Det var tyvärr inte min bil tydligen...denna gången heller... Jag behöver en bil med stora kranen för att rättfärdiga innehavet. Jag har ett praktikalitetskrav på mig från min överordnade som ej uppfylls av trupphytt/flak/lillkranvarianten. Finns det ingen kvar uppe i Boden som står och tar plats?
  11. Javisst gör det det, det såg ut på bilden som att man ändrar i de befintliga, men är det plug n play så är det ju helt perfekt! Nu ska jag bara ha en bil... Jag har autobudat ganska bra, hoppas bara jag inte behöver rensa kontot helt nu bara. Måste ju ha till diesel hem iallafall... ðŸ˜
×
×
  • Skapa nytt...