Gå till innehåll

Gaz 66

Korpral
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    3

Gaz 66 senast vann den dag 28 Maj 2022

Gaz 66 hade det mest gillade innehållet!

Om Gaz 66

Profile Information

  • Hemort
    Bergen

Gaz 66's Achievements

Member

Member (1/1)

6

Anseende bland gemenskapen

  1. Tusen takk for tilbudet kristaga, men er nok tilbake i Bergen. Det der med å vinkle og vri foten kjente eg på, og det kan kanskje bli en vanesak på sikt (eller gi krampe i foten). Men det var ekkelt å ikkje nå bremsen når eg ville, og ikkje å "rom" nok til å få det til på en hurtig måte. Selvfølgelig er det ingen personbil, det er vel kanskje noe av det nærmeste en kommer lastebil under 3.5tonn. Det er og en gammel bil, så forventingene var deretter.
  2. Prøvekjøringen var en skikkelig nedtur. Kjempeservice av Olav Teigen Maskinforretning(holdt åpent i dag bare for å ta imot meg). Tusen takk til de! Bilene var i bedre stand enn bildene tilsa. Eg prøvde bare den med store hjul (fikk ikkje plass i den andre pga uoriginalt sete). Alt fungerte på bilen, i alle fall på den lille turen eg fikk. Problemet var at det ikkje var plass til foten min. Spesielt når eg skulle flytte den fra gass til brems. Måtte løfte foten for å få tåa fra gass til brems, og då tok kneet oppi rattet. Og håndbrekket stakk i foten... Er den noen som har bygd om bremsepedalen? De har denne og til salgs. Eg prøvde ikkje den, men guttene mine gjorde.
  3. Tusen takk for svar. I morgen blir det prøvekjøring. Gleder meg!
  4. Det blir lite terrengkjøring, mer småturer og kosekjøring med en og annen mini-overlanding tur. Her er forøvrig bilder på de 2 mest aktuelle kandidatene hos Olav Teigen.
  5. Hei, dette er min første post. Forhåpentligvis ikke den siste. Jeg har drømt om å eie en tgb siden midten/slutten av 90-tallet, da jeg så dem i 4 wheel drive (det svenske magasinet). Nå er sjansen endelig her. Jeg skal prøvekjøre en C303 for første gang, hos Olav Teigen Maskinforretning i Skotselv. Der er det 4stk til salgs, derav 3 alu-zink. Er det noen som har kjennskap til disse? De ligger til salgs på facebook-siden til Olav Teigen. Prisnivået ligger på 99.000Nkr for den som ikke er alu-zink, og 150.000Nkr for de som er alu-zink ferdig registrert og EU-godkjent. Basert på tilstand på bildene på facebook virker dette noe høyt(jeg har ennå ikke sett bilene live). Det er ikke snakk om mint condition... Er det på dette nivået prisene er? Hvordan er det med rust ellers på tgb, ramme, oppheng, bremserør og slikt? Mye av dette er tjukkere stål, men liker ikke rust. Ser flere har på større hjul enn originalt, er dette bare for terräng-egenskaper? Eller hjelper det på utveksling også? Hvordan er det med B30'en? Orker den større hjul på landevei? Den ene bilen har mindre hjul enn originalt, 285/75-R16 vil ikke det påvirke utveksling negativt? Hvor mye vil det ha å si? Har dere ellers noen kjøpsråd? Hva er kritisk å sjekke? Jeg er også 1.98cm høy, går det bra? mvh Gunnar Juuhl
×
×
  • Skapa nytt...