Gå till innehåll

Goran

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Goran

Goran's Achievements

Member

Member (1/1)

9

Anseende bland gemenskapen

  1. Tack Beau för Du har lagt in inbjudningsformuläret på Terrängbil.net åt mej. Som Ni kan läsa så har vi flyttat från Anders lokaler till Folkparken Valhall. Ytterligare skyltar kommer att sättas upp förutom de skyltar som redan finns så Ni hittar till folkparken Där finna campingmöjligheter i en trevlig miljö med tillgång till bl a toaletter. Nytt är också att vi tar en startavgift på 150 kr per fordon. För övrigt har vi inte ändrat något, det blir orientering/navigeringsövning från startplatsen till grusgropen, tipspromenad mm. Vackert väder är beställt under hela träffen och med alla Ni trevliga Militärfordonsentusiaster som kommer så kan det inte bli annat än en kanonhelg. Välkomna!
  2. Nu är det dags igen. Träff med militär- och amfibiefordon. Platsen är ju naturligtvis i Bengtsfors. Årets upplaga av träffen är den 5:e i ordningen, d v s det är 5 års jubileum. På lördagen kör vi som vanligt en runda på små trevliga vägar runt Bengtsfors med omnejd. Det blir tipspromenad, manöverprov och det finns möjlighet till terrängkörning. På kvällen har vi trevligt tillsammans.   På söndagen är det dags att använda amfibiefordonen i sitt rätta element, dvs. i vattnen runt Bengtsfors. För mer information kontakta: Göran Theander 070-6280512 eller Anders Olofsson 070-2234027
  3. Då har man tillbringat dagen med att köra runt på småvägarna kring Bengtsfors för att bestämma vilka vägar som rallyt ska gå på i år. Vägvalet är klart, karta och kontroller på gång. Frågor och manöverprov blir lika mariga som förra året. Nu är det bara lite småplock kvar att ordna innan helgen. På fredag åker jag upp till Anders. Sen fattas det bara att Ni också dyker upp, för Ni kommer väl????
  4.   Välkomna till Militärfordonsträff i Bengtsfors den 30 Augusti – 1 September 2013   Nu är det dags igen för årets upplaga av Militär- och Amfibiefordonsträffen i Bengtsfors. Upplägget är ungefär som förra året. På lördagen kör vi en runda på små trevliga vägar runt Bengtsfors med omnejd. Det ordnas tipspromenad och manöverprov och det finns möjlighet till terrängkörning. På kvällen har vi trevligt tillsammans hos Anders Olofsson.   Kom i tid, körningen startar kl 10.00 på lördag!!   Har Du amfibiefordon? Tveka inte, ta med fordonet till Bengtsfors. På söndagen är det dags att använda fordonen i sitt rätta element, dvs. i vattnen runt Bengtsfors. Intresserad ? För mer information kontakta: Göran Theander 070-6280512 eller Anders Olofsson 070-2234027   OBS !!!! För att underlätta för oss som arrangerar så hör av er innan till någon av kontaktpersonerna.
  5. Nu är det mesta på plats, programmet är klart, kartor och tipspromenadfrågor är printade, kvar är att sätta ut kontrollerna längs vägen från Anders verkstad till grusgropen. Inom en timme är jag på väg till Bengtsfors. Nu fattas bara en sak, det är att Ni kommer Vi ses i Bengtsfors / Göran.
  6.   Nu är det dags för årets upplaga av Militär- och Amfibiefordonsträffen i Bengtsfors. För er som var med förra året så vet ni vad som väntar. Det blir samma koncept som i fjol , dvs orienteringsövning till Gapungebyns grusgrop, tipspromenad och manöverprov samt möjlighet till terrängkörning. Vi har trevlig hos Anders på lördagkvällen. På söndag är det dags att testa amfibiefordonen, det finns gott om sjöar runt Bengtsfors. OBS!!! Mat och dryck både på lördag och söndag får var och en ta med själva, det finns möjlighet att grilla i grusgropen. Samling hos Anders på Strandvägen 27 i Bengtsfors. Vi startar mot grusgropen kl 10.00 på lördag.   Blev Du Intresserad ? Kontakta någon av oss så vi har en aning om hur många som kommer så vi hinner med alla förberedelser innan vi startar på lördag morgon. Göran Theander 070-6280512 eller Anders Olofsson 070-2234027 Väl mött i Bengtsfors / Göran This post has been promoted to an article Inbjudan till rally i Bengtsfors 2012.pdf
×
×
  • Skapa nytt...