Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Biltemas lågpris för bil fungerar bra. Får du fel värden kan det vara jordfel vid tanken.
 3. Tack för svar! Håller på och mäter och felsöker på min som flaxar mot full. Verkar vara något glapp mot flatstiftet till tankarmaturen. Får dock till bra visning på mätaren ett tag (när man står still med bilen) Efter rengöring och byte av kabelskon. Ohmtalet var av intresse pga att jag kollade på en rörgivare på biltema på 180ohm. Slog till på en och kopplade tillfälligt in den utanför tanken. Den verkade fungera bra (trots 24V i bilen) Därimot visar den inte helt fullt på mätaren trots "flottören" i topp. Misstänker att mätaren vill ha kanske 10 ohm till?
 4. Tror de mätte upp den på facebook på en 11 bil och det var just över 180 ohm troligen 200 Varför behöver du ha reda på resistansen?
 5. Till helgen blir det iallafall besök på BMK https://m.facebook.com/pg/BMKoffroad/events/?ref=page_internal&mt_nav=0
 6. Kommer inte ihåg men vet att det står i verkstadshandboken som finns att ladda ner under filer
 7. 0-180 ohm är vanligt på äldre fordon gissar tgb kört på samma.
 8. Efter krångel med fjädrar o kylare några år, så börjar det bli dax o dra ut vindfällen....
 9. Hallå, väcker tråden lite med en fråga; Mellan vilka ohm-tal jobbar orginal tankgivaren?
 10. Har ni några vår-äventyr på gång med era TGB:er? Jag har fastnat hemma i mycket jobb och tristess behöver lite ideer
 11. 285/16 slang passar väl bra, men all slang i moderna däck med ribb i texturen på insidan kommer slita ut slangarna och ge pyspunka.
 12. Jag lät däckfirman sätta i slangar när de satte på däcken på fälgarna, vet ej vad de stoppade i men det funkar ivf.
 13. Earlier
 14. sachs

  Delar TGB 11/13

  Har lite delar över enl bild. Ok bladfjädrar från TGB 11, orginalfärg kvar så inte superrostiga. 2 dämpare, 2 stag. Div klammer. Renoveringskit till 2st bromsservo TGB 11/13 oöppnade i förpackningar, köpta 2021. Finns i Stockholmsområdet. O76-2O5 12 11
 15. JDW

  Slanglöst

  Jag köpte på Däckonline, de gick inte att leta upp på hemsidan men GGGoooggggggle hittade dom där... Artikelnummer: S-H64020032 Produkt: Special Tubes TR 13 280/85 R16 Du har väl läst denna tråd? https://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/48-däck-till-111320/&do=findComment&comment=142044
 16. Kontaktuppgifter? Är ju gummit o hylsan man skulle vilja ha, annars duger det väl med en vanlig bult (tittade lite noggrannare o såg det var en mutter nu, trodde den var gängad i godset först).
 17. Frågat Tatanka, men inte fått svar
 18. Ni som köpt slang till TGB 11 och 13, var har ni handlat dessa? Jag har själv Cooper däck (315/75r16) som skall kastas på och har svårt att hitta slang.
 19. Tatanka har alla delar påc202 med samma fäste kör man med vanlig m12 eller halftum unf och muter med nylocklåsning , sen spänner man åt till valfri vibration, både det fästet och de två andra gör mycket på comforten och ljudnivån vid körning på landsväg.
 20. Det är väl främst bulten 20, med nr 955542-6 som är frågan, någon som kan härleda dim på den?? Eller finns komplett med gummin'a nånstans??
 21. Med ca 3/4 tank "95" så hällde jag i 1 liter Rödsprit och åkte till SBP i går morse, men siffrorna var ändå "lite" för höga. Samt att höger spindeltapp har de haft lite ?? om de senaste gångerna, men nu var det för mycket... Nån med tips om bästa ställe att handla?? Så 4 poäng vart det.... Kärran gled igenom, men den är så nyrenoverad så skam vore det annrs. Det börjar även bli lite fnasigt på ena rambalken (mitt under så det sitter bra till), vad för dimensioner ska man lappa på med??
 22. Hann med några timmar på Botkyrka MK som hade öppet hus idag, innan det var dags för grabbens handbollsträning. Jag får tacka Svedis som gjorde att mina ungar var nöjda med besöket, efter en tur i spåret.
 23. Stiligt Micke. Ska till att få cnc-maskinen ledig här för att göra fler inom några dagar.
 24. Första mekdagen sen olyckan 31/1 fortfarande skakigt men fungerar någorlunda. Skiftat hjul och slangklämme balancerade kardanen- hade små vibrationer vid 110-vanligt santa fee problem senare årsmodel fick annan typ av kardan . Gjorde också hjulinställning toe in låg någon mm för mycket enlig min smak satte den på -1 mm spar ju soppa. märke på hjul,tejp på marken rulla 180 grader till hjulmärket ,ny tejp på marken och sen är det bara att mäta diffen mellan måtten och skruva till önskat värde.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...