Jump to content

isaksson

Korpral
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

isaksson last won the day on August 5 2017

isaksson had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About isaksson

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Jag räknar med att åka dit, i bästa fall med två kompisar och då blir det två valpar och en pvpjtbg. Det ser ut som ett mycket trevligt arrangemang!
 2. Elschema pvpjtgb 9031, vektoriserat med Komponentlista Visa fil Håll till godo. Det kan ha uppstått fel när jag renritade, men meddela mig då så rättar jag till dem. Inlämnare isaksson Inskickat 2020-04-29 Kategori Volvo 903/Valp/Felt  
 3. Version 1.0.0

  23 downloads

  Håll till godo. Det kan ha uppstått fel när jag renritade, men meddela mig då så rättar jag till dem.
 4. Hej! Jag tänkte bara flagga lite för att jag har lagt upp ett vektoriserat elschema med tillhörande komponentlista bland filerna. Efter att ha försökt tyda dåliga kopior för länge så tog jag mig tiden att rita om det. Det kan finnas fel men hojta till i så fall så åtgärdar jag dem!
 5. Elschema pltgb 903, vektoriserat med Komponentlista Visa fil Efter att ha tröttnat på knappt läsbara kopior tog jag mig tiden att vektorisera schemat för 903:an. Det kan ha smugit sig in felaktigheter och några komponenter kunde jag inte hitta anslutninsbeteckningar på. Hittar ni några fel eller har beteckningar som saknas så kan ni skicka ett PM så uppdaterar jag schemat. Inlämnare isaksson Inskickat 2020-04-27 Kategori Volvo 903/Valp/Felt  
 6. Version 1.0.0

  39 downloads

  Efter att ha tröttnat på knappt läsbara kopior tog jag mig tiden att vektorisera schemat för 903:an. Det kan ha smugit sig in felaktigheter och några komponenter kunde jag inte hitta anslutninsbeteckningar på. Hittar ni några fel eller har beteckningar som saknas så kan ni skicka ett PM så uppdaterar jag schemat.
 7. Det får nog bli en kombination av gammalt och nytt. Två lampor med skärm fram och separata mörkläggningslampa bak. Min bil har inte kombinationslamporna och då känns separata mörkläggningslampor bak rätt. Vid en snabb koll på kopplingsschemat verkar det vara bakljus och bromsljus i baklampan men jag får nog skriva ut ett i A3 för att kunna läsa det ordentligt
 8. Hej! Jag har nu börjat montera mörkläggningsbelysning på valpen. Det är ju ett måste vi en eventuell invasion, så att man inte syns vid flyganfall! Det uppstod givetvis lite frågetecken när jag började rota i vad som är "rätt". Om man tittar på bilder på valpar så verkar de flesta ha två lampor med skärm fram, men i sprängskisserna ser det ut som att det är en med skärm och en utan (som på bilden nedan). Finns det någon som har koll på historiken här? Lamporna nedan, utan skärm, som har dubbla glödlampor. En lyser genom två små hål och en lyser genom ett hål, är detta bakljus och bromsljus? De jag har köpt har vitt ljus men jag vill minnas att det satt sådan med rött ljus på min valp för länge sedan. Det visar sig dessutom att belysningsfrånskiljaren bryter allt ljus utom bromsljuset. Är det någon som har kopplat om det genom åren eller skall det vara så? Det verkar konstigt att man vill ha bromsljus kvar när man släcker allt annat. Jag har försökt rota i gamla reglementen men har inte hittat något tydligt om hur mörkläggningsbelysningen skall fungera. Visst är det lite nördnivå på att få detta rätt, men det är väl kul att veta hur saker skall funka!
 9. Strålande! Den kan vi säkert göra affär på! Hör av dig när det passar dig så får vi se vad som är lämpligt för frakten, det blir ju snabbt några kilo på gedigna grejer Jag skickar mitt telefonnummer i ett PM. Jag kollar här ganska oregelbundet.
 10. Jag är på jakt efter de två främre delarna till den ledade dragstången, helst med ögla som passar på valpens krok. Jag tror att samma dragstång finns på byggbodar och liknande "kuggkransen" i leden är ca 7cm i diameter. Skicka PM om ni har något liggande!
 11. Jag tycker att detta låter som en bra idé på rimligt avstånd! Jag skall se om jag kan få med mig lite sällskap och om det får plats i kalendern
 12. Det är inte helt omöjligt att det kommer en bil eller två från halmstad. Jag har inte riktigt koll på hur bra det passar i kalendern än.
 13. Hej! Jag hade gärna uppskattat om du ville skicka ett PM till mig också. Med våren i antågande så borde jag ta tag i att försöka få släpet i drift och jag bävar lite för den hanteringen. Kanske kan det underlätta att hänvisa till någon som har lyckats innan.
 14. Vilken tjusig bild på båten!!! Vad är det för båt? Den ser lite okonventionell ut i formgivning men jag kan tänka mig att den är väldigt praktisk....
 15. Tamaz: Syftar du då på den lilla CFS-skylten som sitter jämte tranells större skylt? Den jag har kvar är en rund som sitter på släpets axel.
×
×
 • Create New...