Gå till innehåll

Skanevalp

Korpral
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Skanevalp

Profile Information

  • Hemort
    lund

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Skanevalp's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. Jag hittar inte denna slangen, ska denna va hård som ett pvcrör eller mjuk som en slang? jag får köpa något på hornback som jag klipper ut och sätter där istället.
  2. Tack så mycket för de extra bildern, detta ger klarhet 👍
  3. Det jag inte förstår är de här två skruvpunkterna som ska hålla fast tanken på baksidan, min tank har inte de här skruvpunkterna, bilen står på ett skitit ställe så jag kan inte kravla under där just nu men om jag tittar med ficklampa så ser jag inget där under där man kan fästa tanken på, är de här skruvpunkterna avtagbara plattor som man kan ta helt av?. Men även om där är skruvpunkter så fattar jag inte redigt hur de skulle hålla fast tanken där, tanken är ju helt rund på baksidan och där är ju inget där som man kan skruva fast den i, allt som tanken har är ju framsidan där man skruvar fast 2 skruvar under kroken?. Väldigt förvirrande design.
  4. Tack ska ni ha, jag ska ut och titta om jag hittar kabelskor-grejen och återkommer om jag inte klurar ut det 👍🙂
  5. Har lyckats att skruva ihop bilen så den ser någorlunda hel ut, problemet är tanken, hur i hela världen ska man skruva fast tanken på undersidan?, på fronten under kroken så är det logiskt, men på undersidan så har tanken ett slags runt lock utan fäste som är exakt under ett plåtlock på bilens golv som man kan skruva av för att komma åt tanken, jag hittar inga bilder på hela nätet eller i manualerna hur detta ska skruvas fast, kan någon ta typ 10 bilder av hur detta sitter fastskruvat på er bil?. Jag har en hel låda med alla skruvar och tillbehör till bilen så kan jag bara se hur det ska se ut så kan jag lösa det. Jag skulle även uppskatta om någon kan ta bilder av hur de två slangarna till tanken ser ut och hur de är inkopplade, att den ena går in i tanklocket förstår jag, men den mindre på baksidan ser jag inte var den ska kopplas in någonstans. Sen det sista, måste man koppla in de strömsladdarna som sitter brevid tanken för att kunna starta bilen?, vad har det för funktion?. Tack i förhand.
×
×
  • Skapa nytt...