Gå till innehåll

mikal

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om mikal

mikal's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Hallå. Jag undrar om nån av er har koll på vad man får betala för en maskintransport av en traktorgrävare. Vikten är ca 7 ton. Avståndet tur och retur är mellan 80-150 mil. Hälsningar Micke
  2. Tjena. Nä det finns ingen websida på adressen men namnet tillhör mig fortfarande.
  3. Hörrö du... Jag är inte så hemma på nya forumet jag heller för jag hittar ingen PM-knapp! Skicka ett mail till mig, micke@mickeliten.com Den kollar jag dagligen också.
  4. Tjenixen. Ja det är ju så att den inte är värd mer än vad någon vill betala. Och som sagt också, att de är inte så lätta att få tag på... jag vet. Det vore ju lite tråkigt att göra sig av med den också men samtidigt så försöker jag att inte lägga ner känslor i bilar, men visst..... inte helt lätt alltid. Det är väl inte så att jag inte har mat på bordet, men det vore ju en insats i en grävare också. Kan va kul det å!
  5. Halloj. Längesen man var aktiv här nu. Måste säga att bilen mest bara står, förutom de få gånger det har kommit snö. För då har jag iallafall använt den till plogning. Men jag skulle haft en traktorgrävare också så därför funderar jag på att göra mig av med TGB:n... Vad kan man annonsera ut ett sånt as för? Den är fin i skicket. Allt fungerar. Sprillans Creepy Crawler framdäck som gått 4 mil. Inte så mycket rost, winch, dieselvärmare, snökedjor, extraljus o lite sånt. år 1975, 2500 mil står det iallafall på mätaren. Funderar om det är värt pengarna att sälja!?
×
×
  • Skapa nytt...