Gå till innehåll

Theodor

Korpral
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Theodor

Profile Information

  • Hemort
    Oppaker

Theodor's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Säljer en kaffebryggare for 24V, haft den ståande et bra tag utan att använde den. Felköp, ingen uppfattade att den va för 24V, och sedan jag inte har vare sig Natovagn eller TGB, får någon annan ta hand om den. Tyvärr lite dammig, asken har varit öppen på hyllan et tag. Perfekt för dom kalla dagarna i skogen, denna gör 5 koppar i taget 400 spänn? Kontakt via PM. Bilder:
  2. Jag har for mig at här i Norge är kravet 30 cm bakom öppningsbart fönster... Säkert inte så långt undan kraven i Sverige?
  3. That one looks very nice! Not a lot of rust there! BTW, love the large size indicators in the front, my guess they are not the original? EDIT: Oh, and by the way! Welcome to the forum! I bet you'll like it here!
  4. Det er bare drift på en aksel... Fra annonseteksten: "Går även att konvertera den till tandemdrift, då förra ägaren skickade med delar för det."
  5. Så lys farge som mulig? Jeg regner med at du planlegger endel lyspunkter, men jo lysere jo bedre. Utover det er grå alltid en god basefarge i et verksted, da syns skitten mindre...
  6. Vet ikke hvor mye det hjelper deg Teddan, men vi måtte bytte deler av ramma på vår hestehenger etter en ulykke, bl.a. ene rammevangen hvor nummeret er preget inn. Da måtte hengeren forevises Biltrangsynet her på berget, med intyg fra versted som gjorde byttet, og så slo de inn gammelt nr i ny ramme. Om vi hadde gjort det selv, måtte vi bare hatt med den gamle vangen ved forevisning. Og dette var i prinsipp +75% av ramma = ny ramme. Dette er jo to helt forskjellige ting, men iogmed at dette var mulig her i Norge (hvor i prinsipp ingenting sånt er mulig/lovlig), burde det være en enkel sak hos dere over grensa. Bare bytt ramme, ta den gamle med på slep opp til rette myndighet, så ordner det seg!
  7. Jeg stiller meg noooe tvilende til slike utsagn, og spesielt fra en konkurrent (som han jo er). Mest ettersom jeg TROR Biltema ikke vil risikere å pådra seg erstatningskrav fra kunder med motorhavari. Sånn jeg ser det, ville et filter som gikk i oppløsning med ras som følge være å betegne som en feilkonstruksjon, og ikke egnet for salg. At det finnes slike kinavarer betviles ikke, men at Biltema vil pådra seg en slik risiko tror jeg ikke. Det blir litt som at Ikea selger lamper og el-materiell som "visstnok" ikke er av god nok kvalitet. At det ikke er like bra som Elko e.l. er bortom tvil, men ikke av så dårlig kvalitet at det er fare for liv og helse, eller brann (ved riktig montering osv). Som du sier, bytter man ofte er det nok trygt. Men at man risikerer havari pga oppløsning om det ikke byttes er vel heller usikkert. Derimot ras pga tett filter og manglende olje, det kan jeg tro på...
×
×
  • Skapa nytt...