Gå till innehåll

Spettan

Korpral
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Spettan senast vann den dag 21 Juli 2012

Spettan hade det mest gillade innehållet!

Om Spettan

Spettan's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. Hej! Skulle få i en ny distans i bakaxeln på min valp eftersom att den andra var precis slutkörd.. Undrar om de finns något smidigare sätt än att plocka isär hela bakaxeln. Jag fick ut den gamla distansen med hjälpa av magneter men tror tyvärr inte att de funkar att sätta in den nya med magneter Tack på förhand!
  2. Det låter jättebra Obelix! Kommer hem från öland imorn så då blir det att jobba som bara sjutton för att få den färdig
  3. Tack Obelix för hjälpen! Det kommer nog bli bra det här!
  4. Jag har ett fruktansvärt glapp i ratten på valpen.. Någon som har förslag på hur man kan fixa det på smidigaste sätt??
  5. Ja framåt har det gått med epan! Nu är växellådan modifierad och kopplingen snart utbytt. Lite ny plåt på svetsad och snart mer plåt på svetsad. En ljuddämpare inköpt och så en list till vindrutan från sören!! det här kommer bli bra!!
  6. Är det någon som vet vart man kan få tag på lister till dörrarna? Mina Är helt slut. Skulle också behöva en ny list till vindrutan.
  7. Har slipat massa färg på valpen idag. Nu är nästan all färg borta på ena sidan. Just nu ser det ut så här:) Bakluckan är lite bucklig men det får väl duga. Norskt camouflage??
  8. Efter en dag i verkstan ser valpen just nu ut så här:) Vet inte om det syns så bra på bilden men ramen är helt rostfri. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med fronten.. Den är lite rostig i nederkant och några små fläckar här och där. Några förslag på vad jag ska göra med den??
  9. Ska ta bort plåten på flaket och lägga dit ny eftersom att den som är där nu är väldigt rostig. Behöver då lite hjälp med vart jag ska börja och vad jag ska ta bort mm. Så här ser det ut nu. Och så undrar jag också om nån vet ungefär vad jag ska ha för bälten i. Det är ju original bältena som sitter i och dom är inte så jättebra om man säger så...
  10. Flaket behöver lite ny plåt.. Motorn:) Hela valpen. Kan säga att jag ska måla om den;)
  11. Det blir nog att köpa nya knutkors. Ska lägga upp några bilder sen också men har inte fått in dom i datorn än..
  12. Hej! Håller ju på och fixar med min valp så att den blir en kör klar epa tills jag blir färdig med AM.kortet i vår. Idag så skulle jag ta loss kardanaxeln och då lossnade det som en liten "skål" med små pinnar i. Pinnarna stod liksom längs med kanten. Det var himla pilligt att få alla dom där pinnarna på plats igen men lyckades till slut. Vad är "skålen" och pinnarna till för?
  13. Jobbar på hårt så att jag kan ta in valpen snart
×
×
  • Skapa nytt...