Gå till innehåll

Jaas

Korpral
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Jaas

Profile Information

  • Hemort
    Köping

Senaste besökare till profilen

275 profilvisningar

Jaas's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Förgasaren, pumpen och filtret är redan rengjorda innan jag startade tråden. Men tack för tipset. Kan upplysa om att någon gegga hittades inte dock har jag aldrig sett så gul och illaluktande bensin, var som att någon kissat i tanken
  2. Tändkablarna sitter där de ska. Ska prova att byta spole imorgon.
  3. Har vart ute och provat lite mera nu. Tomgångsblandningsskruven har jag haft i alla lägen mellan 1 och 4,5 varv. Ingen direkt skillnad i något fall. Provade å ta bort armen till accpumpen så den inte skulle pumpa, fortfarande ingen skillnad! Den håller emot, puffar och skjuter lågor ur avgasaröret......
  4. Jo jag är också inne på för mycket bränsle. Lite svarta är avgaserna allt. Då är ju nästa fråga, hur justerar jag det?
  5. Accpumpen var det första jag tänkte på så den är kollad. Och en stråle kommer det ur hålet. Sen om det är tillräckligt är svårare att veta.
  6. Jadu bilen har stått mer eller mindre i 8 år. Har vart startad någon gång men då bara gått på tomgång. Hur det var innan den ställdes kommer jag inte ihåg. Men har inget minne av felet.
  7. Får inte motorn att gå som jag vill. Gasar jag från tomgång är det nästan som bilen dör, för att sedan spotta och fräsa och varva upp. Har jag redan lite gas och trampar på mera så vill den inte dö med spottar och fräser lika illa. Tändningen och ventilerna är justerade och förgasaren isärskruvad och rengjord. Sitter i en 935 så vaccumstyrning av fördelaren finns inte. Några tips?
×
×
  • Skapa nytt...