Gå till innehåll

Snusdosan

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Snusdosan

Snusdosan's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. Tack för svar! Okej jag ska ta mig en titt på det. Grejen är bara det att om jag kopplar fläkten direkt på batteriet fungerar den hur bra som helst. Kan det fortfarande vara kolen?
  2. Jag har lite blandade problem som jag skulle vilja ha lite hjälp med om någon kan. Bromsar - Om man trycker ner bromspedalen så tar bromsarna som dom ska men pedalen i sig åker inte helt upp igen, och man är tvungen att lyfta upp den med foten igen vilket är skapligt irriterande. Jag har funderat på att byta ut fjädern som sitter på pedalen till en grövre en men jag vet inte om det kommer att göra någon skillnad. Luftade bromsarna igår men det hjälpte ingenting. Kupéfläkt - Kupéfläkten beter sig riktigt skumt. Den fungerar ibland, men ibland vill den bara inte. Bromsljus - Bromsljusen fungerar inte. Jag är inte säker på hur bromssystemet fungerar annat än att det går på 2st hydrauliska givare. Får igång de vanliga ljusen bak. Fjädring - Fjädringen fram står på kuddarna eller är <1cm ifrån att göra det. Är detta pga bladfjädringen eller är det pga att stötdämparna är slut? Kommer jag på någonting mer kommer jag självklart skriva det. Tack på förhand!
  3. Tack för svar! Har letat runt lite på den sidan och det enda jag hittar som möjligtvis kan passa är 228mm lamellen till B30. Kan du eller någon bekräfta om denna passar? Alla andra jag fått har nämligen varit för små. Tack för svar! Ska hålla ett öga på den tråden!
  4. Löste det sig eller? Vilka delar är det man ska införskaffa?
  5. Hej! Någon som vet vart man kan få tag i en NY kopplingssats till en C202:a? Har provat överallt! Problemet verkar vara att pga skrotet utgått (enl Volvo) så har alla dessa kopplingssatser spontant slutat existera!
×
×
  • Skapa nytt...