Jump to content

Scaniapojje

Menig
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About Scaniapojje

 • Birthday 05/28/1996

Recent Profile Visitors

196 profile views

Scaniapojje's Achievements

Member

Member (1/1)

4

Reputation

 1. Är det någon som vet hur man ska göra med startmotorn? För i med att jag har A6:ans svänghjul så måste jag ju ha en A6 startmotor? Frågan är om A6:ans startmotor orkar å starta en diesel? För vi plockade isär startmotorn som tillhör A6:an och den var inte helt frisk, rätt så sönderrostad. D47:ans startmotor var helt kanon, men vi provade den med när vi satte i den och sen så provstartade så bara snurrade det. Eller finns det någon annan startmotor som skulle kunna tänka sig passa med A6:ans svänghjul och orka dra runt en diesel?
 2. Får vi allt hoppas! Jadu.. det kan jag inte svara på, men troligtvis så är den ifrån någon Volvo snabbe? Han som jag köpte lastbilen och motorn av sa att de hade haft D47:an till att driva ett sågverk förr. Volvo D47 heter motorn. Njaa vi slängde i den i helgen för å se om den passade men oljefiltret var i vägen, det tog i styrsnäckan eller vad man ska säga, så vi får fundera lite på om man ska göra någon adapter eller något så det passar sen. Annars så passade det helt felfritt! Ja det är inte helt fel
 3. Javisst! Ja verkligen !! Haha ja ibland så är det bra att vara lite kunnig:)
 4. Tjena ny medlem här så tänkte lägga ut lite bilder på mitt projekt som förhoppningsvis snart ska bli klart! Köpte denna för å ha å leka lite med i sketen sen när den blir klar, just nu håller jag och min pappa på och byta motor ifrån A6:an till en Volvo D47. Så nu har vi borrat upp nya hål och svarvat upp centrumet i A6:ans svänghjul som ska sitta i D47:an, samt A6:ans bultar har vi bytt och satt i D47:an så det ska passa perfekt! Sen så när detta är gjort ska vi göra om A6:ans oljetråg så det passar på D47:an samt göra en ny sugledning till tråget. Det är allt lite pul med den.
×
×
 • Create New...