Gå till innehåll

dma09

Sergeant
  • Innehålls Antal

    65
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    5

Forum Inlägg postade av dma09

  1. Håller på att montera en winch på 903an och det mesta är ganska enkelt hur det ska sitta och var. Dock blir jag inte klok på var brythjulen för dragninh av vajern frammåt ska sitta.Längst fram sitter en "utgång" för vajern. Har hittat fästhål på utsidan av balken i höjd med generatorn dock tycks ingen utav hjulen jag har passa där. Någon som har någon aning om var det "andra" hjulet ska sitta. Bilder på hur brythjul ska se ut uppskattas också.

  2. Jag önskar köpa en mekanisk winch till Volvo valp. Helst sökes allt som krävs för att montera mek winsh på en valp men kan även vara intresserad av de olika komponenterna. Allt mellan kardan till brythjul för wiren behövs.

    Pris diskuteras.

    Skicka gärna PM men mejl fungerar också.

    david.mic.andersen@gmail.com

     

  3. Hej samma sak hände för mig när jag precis köpt min valp. Jag lyfte ur motorn och plockade bort kylaren. Sen gick det att lossa spakarna. Handbromsen sitter inuti och fördelningsspaken är ett rör utanpå. När detta var ute så knackade jag ut gulmetallbussningen och tig svetsade ihop spaken igen. Sen monterade jag ihop allt igen. Gick ca 2 veckor så hadde jag ingen spak igen. Men den här gången hade jag glömt saxpinnen som håller bulten till leden du har bild på. Det gick att pilla dit men riktigt trångt så kom ihåg den... Hoppas att det fins något smidigare sätt. Har för mig att jag kollade med http://karlstorp.com när jag skulle ha. Han hadde någon begagnad men jag svetsade ju min. Lycka till.

×
×
  • Skapa nytt...