Gå till innehåll

MGJ

Korpral
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Om MGJ

MGJ's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Har kollat på andra mätare att sätta dit men tänkte om någon redan har provat detta och fått det att funka Har hittat mätare från TGB 11 och den ser lika ut i anslutningen till vajern och även mätare till Saab 96 årsmodell 1955-57 passar och den är 100mm i diameter men vet inte hur den visar i hastighet när jag får dit den för jag väntar på en ny hastighetsmätarvajer som är på g hem Angående andra mätare till Volvo så är anslutningen av bajonettfattning vad jag kan se och då passar inte den med vajern tyvärr !!
  2. Har du något tips på begagnad mätare ?
  3. Är det någon som har en mätare tillsalu eller vet någon annan mätare som kan passa??
  4. Det har rasslat och låtit om den och nu så har den gått av där man fäster vajern i mätaren(Själva gängningen som sitter på mätaren är av ) så jag tror inte det är mycket att laga annars var jag inne på Jige i Leksand men vet inte om dom kan fixa det. Är nog bättre med en begagnad som inte går tungt och som funkar om någon har??
  5. Har kollat med ljus och lyckta efter en ny hastighetsmätare till en Volvo valp c 202 1981 års men inte hittat någon !! Någon som har tips på var man hittar en eller tips på någon annan mätare som kan passa utan att behöva bygga om allt för mycket Tacksam för tips
×
×
  • Skapa nytt...