Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-07-18 på alla områden

  1. Hej Har just provstartat med ny byggt servo men nu till problemet ( det är en corvettstyrning) när motorn starar så svänger bilen själv till höger och jag får hålla i ratten sen går det tungt att svänga till vänster. Skruvar jag på justeringen så så blir det samma sak fast åt vänster det går inte att får den i centrum jag har inga däck på kan det vara hela problemet eller är det jag som har gjort fel.
    1 poäng
  2. Alla lådor låter mycket, minns när vxlåds dammasken var sönder på gamla pv /amzoner mm då trodde man lådan var på väg att skära ihop. En lite sten som ligger så inte gummibusningen tar upp resonasljuden från lådan kommer göra att vxlådsljudet hörs väl i bilen. Kolla mag pluggarna efter spån innan du river ner saker i onödan.
    1 poäng
  3. Lite tunt med svar så jag bidrar med hur jag gjorde med en helt annan bil för rätt länge sedan. Ställde bilen på pallbockar (plockade av hjulen) och lät drivlinan gå på tomgång. Om du inte hör var det kommer ifrån med bara örat kan du prova med ett stetoskop med pinne (finns fortfarande på BT tror jag). Funkade för mig. I mitt fall var det ett stödlager till kardanaxeln som väsnades. Lånade en s.k. Tipp Girl av en kompis och välte bilen. sedan var det lätt att byta lager...
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...