Gå till innehåll

Linus9400

Korpral
  • Innehålls Antal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Linus9400

Profile Information

  • Hemort
    Nyköping

Senaste besökare till profilen

517 profilvisningar

Linus9400's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Anseende bland gemenskapen

  1. Precis, kort efter denna tråd startades. Så började de trilla ut på tradera! Så slog till där! Mycket trevligt tillbehör som för mig uppfyller bra funktion! Kopplar in i bilen och drar till polarens kokvagn 111 för lite belysning med sladdlampa! Och en soundbar som hade kretskortsspänning på 24v, så va bara att ta bort nätdelen och slå på en liten ciggpropp riktigt mysigt!
  2. Är ju orginalb*g så det hade ju varit av största intresset så klart men är ju ute efter funktion med. Så att bygga blir ju i andra hand!
  3. Någon som har en, nämd i rubrik? Överst på bild. Eller vet var det finns? (Från handbok "belysningsmaterial") pm eller Linuseri@hotmai#.com
  4. Tackar för bilden! Min 11 från -75 är karossbytt, så kan inte svara på om fästen har existerat.. men lustigt att den påträffas i min bil ändå..? Ägaren innan hade inte haft andra fordon eller så. Och var första ägare sen den registrerades civilt efter försvarsmakten.
  5. Haaa! Ja, den är i taskigt skick och möglig och allmänt otrevlig, innan jag tvätta den. O den va skör, ja. Så hålen blev inte mindre eller färre! Det är alltså till takluckan..? Fastän snäppen/fästen inte enligt mig finns/passar..?
  6. Någon som har idé vad det är till eller för? Kanske inte ens är militärt..? Kan inte se någon kronmärkning.. Konform. Har 1 rak sida. Sen är den "oval". "Öljetter" i nedre delen. Snörning i topp. Samt 2 läderremmar.. Något för takluckan? Lavett? Kan dock inte tolka att den passar nån vart!
  7. Någon som har "tvärstaget" till övers eller vet var det finns att få tag i..? Samma med banden? Sjukbår 2 har jag sen tidigare till militärcykeln. Vore ju guld att kunna ha den i bilen med
  8. https://www.tradera.com/item/300411117 Titta vad jag hitta. Så du får skynda dig på innan auktionen går ut
×
×
  • Skapa nytt...