Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-20 på alla områden

  1. Kul Nero! Jag har väl inget särskilt att tillägga, Ser den ok ut och dessutom går så köp om priset är rimligt. . Kör på en vagn med dörrar om du hittar en. Det blir mycket skönare att hoppa i och ur då. Även om min är amfibisk på papperet så kommer jag aldrig prova även om jag pluggar dom mest uppenbara borrhålen. Själv köpte jag en som inte gått på många år men motorn gick runt så chansade att det skulle funka. Det gjorde den men oljeförbrukningen var lite väl hög för min smak så har bytt motor, sen har jag haft en massa annat stök men det hör ju till Finns en del att läsa i min tråd "Panks bandvagn". Jag har ännu inte fått tummen ur och målat om den i en mer fältmässig färg men det kanske blir när barnen blivit större...
    2 poäng
  2. När jag gjorde bromsjobb nu på 11:an så ville jag inte gegga ner mina vanliga mek-handskar. Jag hade köpt ett paket tunna nitrilhandskar som jag använde istället och jag blev extremt förvånad över hur väl de höll. Mycket pillande, fastnade i vassa kanter ibland och jag var säker på att de skulle gå sönder många gånger, förväntade mig tumme pekfinger och långfinger skulle ha som ett trasigt korvskinn runt sig när jag var klar då det är min erfarenhet av att använda engångshandskar tidigare, men inte ett enda hål trotts att de dränktes i bromsrengöring och annat mysigt. https://www.apotea.se/nitrilhandskar-blalila-medium-150-st De här är de jag använde, det finns säkert många ställen att köpa på. Nitrilhandskarna verkar kosta ungefär det dubbla mot vanliga engångshandskar men håller minst dubbelt så bra också, perfekt till allt arbete där de vanliga inte fungerar utan går sönder direkt. EDIT: Jag hade helt missat att Biltema redan säljer en liknande produkt, fast svarta och längre så de går upp lite mer över armarna. Priset var dock mer än det tredubbla (99kr för 50st), men det kanske är värt det till vissa jobb.
    1 poäng
  3. Stora nog för att inte vilja åka med i en Mountbatten kamouflerad bandvagn?
    1 poäng
  4. Kan tänka mig att navets närhet ev även hjulbultskallarna till backen har gjort skillnaden, spelet blir större mot bromstrumman på c202 landrover mm.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...