Gå till innehåll

Beau

Major
  • Innehålls Antal

    699
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    40

Forum Inlägg postade av Beau

  1. På ‎2013‎-‎04‎-‎29 på 00:09, Svana säger:

    Tja Hasse ;)

     Jag fick lagerras för några år sedan, ringde då till Altyco Parts och han vet vad han kan. Han beställde alla lager åt mig, och det kostade en rejäl slant minns jag, TIMKEN-lager var det, mina papper ligger inte här så jag kan ej se nummer vad dem heter.

     

    Mitt råd är att ringa Altyco och fråga.

     

    Hoppas han är på bra humör bara :lol: , man vet ju aldrig där.. hehe

    Stefan Tylner på Altyco har den egenheten att han kan verka sur och att man besvärar honom.   Men det är en missuppfattning. Det är bara hans sett att vara, han är egentligen på gott humör. Har handlat av honom i över 20 år.

    • Like 1
  2. Även jag blev konfunderad över verktygslådans placering. Längst bak på vänster sida skall det finnas en verktygslåda (102) i radiovalp 9033. Men bakom förarstolen skall det också finnas en låda (91). Men i reservdelskatalogen benämns den endast som låda. Det framgår inte vad den skall vara till. Kanske någon annan vet?

    post-4966-0-17641600-1518641158_thumb.jpg

  3. -_- Får nog skämmas att jag inte kollat nivån på batterisyran! Plockade ur bägge batterierna och skulle mäta syravikten. Men nivån var så låg att det inte gick att suga upp någon syra. Jag fyllde på 1,5 liter vatten på vardera batteri !!! Ansåg då att det var ingen ide att ladda eller mäta syrahalt utan köpte två nya Tudor batterier idag. En dålig ursäkt är att jag har för många bilar att hålla reda på.

    Men hur kan det bli så? Och hur kan det överhuvudtaget gå att starta med så lite batterisyra i batterierna?

    • Like 2
  4. Jag misstänker jordfel på min valp 9033  24V. Batterierna orkar inte starta bilen efter 10 dagar stillastående. Batterierna är förvisso inte nya, men misstänkt dåligt tycker jag.

    Testade idag med att plocka bort alla säkringarna och strömmen bruten med huvudströmbrytaren och lyft av kabeln från  + polen som annars går direkt till huvudströmbrytaren.  På elinstrumentet får jag trots detta utslag mellan chassie och pluspolen där jag lyft av kabeln.

     

    Tidigare ägare har flyttat batterierna så nu sitter det ett batteri i vardera hjulhus där snökedjorna normalt skall ligga.  Plus pol är som tidigare dragen direkt till huvudströmbrytare, men minus är nu jordad bak i hjulhuset istället för under motorn. 

     

    Förslag mottages tacksamt..

×
×
  • Skapa nytt...