Gå till innehåll

Jens S

Sergeant
  • Innehålls Antal

    131
  • Gick med

  • Besökte senast

Forum Inlägg postade av Jens S

  1. Får skämmas lite... Skulle montera o-ringarna men förväxlade dom mot toppen med dom mot rören.... Claes på tatanka hade skickat rätt prylar och har ett föredömligt kundbemötande. Jag passerade i helgen Vårgårda och hämtade bla upp nytt termostathus. Men vad hängde då inte på en krok om inte ramen under batterilåda så nu har jag lite mer att montera....   

    • Like 5
  2. Äntligen läge för byte av vattenpumpen jag köpte förra hösten. Lite uppfräschning med nya slangar och slangklämmor, målat röret fram till kylare, spolat ur systemet och skulle igår montera pumpen. Tyvärr är oringarna som följde med från tatanka ca 3,8 mm och med ett spår i pumpen som 5 mm var det ingen bra idé att försöka få ihop det hela. Antar att tjockare finns att beställa? Ser också att termostathuset är lite anfrätt är det normalt?

  3. Någon som har en ram till batterilådan liggande? Tog ut batterier igår och tänkte fixa rosten under dom. Batterierna står på en plast skiva med värmare. Plattan har under sig en ram skruvad i golvet. Ramen var totalt upprostad men som tur är har golvet klarat sig. Antar att min inte är den enda rostiga så hur får man tag på ny?

  4. Då var analysen avseende missljudet klart. Lossade fläkt axeln för att kolla om ljudet då försvann. Det jag kunde konstatera är att det läcker vatten från pumpen. Så det är väl lika bra att beställa nytt från Vårgårda... Tips på rätta sättet att montera vattenpump? Bra beskrivet hur man fixade att lossa fläktaxeln genom att lossa klämmorna på vakuum tanken.

×
×
  • Skapa nytt...