Gå till innehåll

Bertil

Korpral
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Bertil senast vann den dag 17 December 2012

Bertil hade det mest gillade innehållet!

Om Bertil

Profile Information

  • Hemort
    Sveg

Bertil's Achievements

Member

Member (1/1)

4

Anseende bland gemenskapen

  1. Min B 30 går lite ojämnt. De tre bakre stiften blir sotiga, de främre har fin färg. Nåt med bakre förgasarn?. För mycket bränsle? Gnista finns. Nån som vet?
  2. Har kollat. Verkar inte ha hänt nåt. Får nog vara mer uppmärksam nästa gång. Tack iaf. Känns bättre.
  3. Har själv lyckats borra mina axlar, men inte kommit längre . 4 mm hål. Ett jädrans jobb. Man fick borra försiktigt (och rakt) så att inte borren gick av. Ska väl ta resten nån gång.
  4. Besiktigade min 303 i dag. Vände väl ryggen till o pratade med en av grabbarna där. Fick frågan av den andre besiktningsmannen om 4-hjulsdriften var "i". Lite frånvarande svarade jag nej medan jag pratade med den andre. Till min förskräckelse körde han ner i bromstestarn och startade bromsrullarna och testade bromsarna där!!! Han väl inte riktigt få stopp på honom. Bilen ryckte till o hoppade fram. (eftersom han trampade på bromsen hoppade ju 4-hjulsdriften i) Allt funkade sen, men är orolig om ngt blivit skadat. Nån som varit med om samma sak.?
  5. Har aldrig hört talas om ett 2-kretssystem som fungerar! Lika bra att ha en krets.
  6. Nån som känner till ngn traktorservo som skulle kunna passa på 11:an? Fergusson 135 kanske?
  7. Någon som har en fläktmotor till bakre fläkten Tgb 11?
  8. Provar igen med ett schema. Lite "kladd" på den men bortse från det. Har även ritat in hur man får 2 W D låg.
  9. Jag ger upp. Vet inte hur man gör när man svarar med en bildfil (schema). Gick inte att lägga upp bilden ny topic heller. Det verkar vara nåt fel i kväll.
  10. Skickar en bild på 4-WD-tryckknappens schema. Det verkar inte gå att göra här så jag gör det på forumet i stället. 4 - WD-knappen.
  11. Det kan vara svårt att hitta neutralläget på C 303 om man ska wincha med mek. winch. Ett sätt är man monterar en sensor som känner av en bultskalle som fästs i reglaget vid förd. lådan. I N-läget tänds då en lysdiod. Se bilder.
×
×
  • Skapa nytt...