Gå till innehåll

klotter88

Korpral
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Om klotter88

Profile Information

  • Hemort
    Vetlanda

klotter88's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. http://www.blocket.se/jonkoping/Valp_c202_ny_besiktad_52326707.htm?ma=1 Flyttad till Annonstips! /Wingflyer/Moderator
  2. Tackar för allas åsikter och tips. Har i helgen varit ute i skogen och kört med valpen och haft jättekul. har även besiktigat den så den rullar nu i 2 år senaste besiktningen var 96 och det var ju ett tag sedan:) Har insett att pildäcken inte är mycket å ha i skogen, bilen styrde själv vilka spår den skulle ta och jag bara skötte broms och gas, så ett par nya däck och styrservo får nog bli investering så fort pengar kommer.. Någon som har tips på vilken styrservo som fungerar att sätta på valpen?
  3. Har löst det med att sätta dit en adapterplatta istället. Kylarn var tydligen inte trasig men packningen som sitter in mot motorn var kass men det höll inte tätt äfter byte av packning heller så fick bli en annan lösning.
  4. Söker en oljekylare till en c202 b20. Min ör kass
  5. tror det får bli en vw diesel 1,9TDI blir det nog. Har en annan fråga och det är vad det är för bakaxel på c202 har googlat och även sökt på sidan men inte hittat något.. Är det Dana44 eller vad är det? tänkte köpa mig diffspärr till bakaxeln så behöver ju veta vad det är för axel då. Sen hur många splines är det på drivaxeln om någon vet?
  6. Okej men ta gärna några mått. Vilka spiraler ska man köra med läste i någon tråd att man kan ta från v40?
  7. hejsan hopsan. Jag har precis införskaffat mig en c202 -79 gammal televerksbil med vinch. Jag har några funderingar ang. lite småsaker -Valpen är ju lite styv i sin fjädring, finns det något man kan göra för att den ska bli lite mjukare och mer följsam typ plocka bort blad och/eller byta ut blad? -Funderar på att slänga in en diesel i för att kunna köra lite mer i vatten å skit och vet att man kan få på en vw diesel med hjälp av en adapterplatta men finns det någon som passar rakt på? Ja det var väl det hela för nu, kommer säkert en hel del frågor när man börjar re i skiten. /Johan
×
×
  • Skapa nytt...