Gå till innehåll

AdamR

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om AdamR

AdamR's Achievements

Member

Member (1/1)

8

Anseende bland gemenskapen

  1. Fasen, nu börjar det dra ihop sig. Den 4:e juli är det som sagt tänkt att jag skulle få till den här åkturen, men det känns inte som att jag är i närheten av att fixa den. Svana: någon framgång avseende Nynäs?
  2. Vore inte helt fel eftersom jag bor i Ösmo.
  3. Redan provat det långskottet eftersom jag hade läst samma nummer, men tack ändå för din insats.
  4. R8N: tack för den ledtråden. Generellt verkar det svårt att hitta 9031 annars, men det är bara en amatörmässig reflektion. Jag ska följa upp ditt tips samtidigt som jag hoppas på fler.
  5. Tack för alla uppmuntrande ord. Jag hoppas innerligt på att lyckas även om det ser mörkt ut just nu.
  6. Finns det någon vänlig själ i närheten av Stockholm (max 1-2 tim biltur) som har möjlighet att anordna en åktur i en pvpjtgb 9031? Anledningen till frågan är att min farsa var gruppchef på en sådan i lumpen och alltid har pratat sig varm om både bilen och pjäsen. Han har t.o.m. nämnt att den andra gruppen i hans pluton välte, men att endast en person skadades (brutet finger). Detta var innan den REMO som gjordes då störtbågarna monterades. Den 6 juli fyller han 70 år och jag kan inte komma på något bättre för honom än att få en tur i hans gamla "kompis" från forna dagar. Tanken är att genomföra det den 4 juli medan morsan fixar överraskningsfesten hemmavid. Jag har provat Arsenalen men gick bet. Har man aldrig sett en vuxen man gråta förut, lär det nog bli när han får åka med sin "legend".
×
×
  • Skapa nytt...