Gå till innehåll

Tgb1314 camper-lad-mm. Danmark


65corvette

Rekommendera Poster

Jag köpte min charegecooler begagnad och då följde det med en liten bilradiator, pump m.m.

radiatorn är mindre än vad jag egentligen vill men efterssom den var "gratis" har jag använt den. Bild finns i min byggtråd på sida 15.

Får väl se hur det fungerar när jag fått kopplat pumpen och provkört lite.

 

För att få upp vattenvolymen har jag en kombinerad volymtank/(expansionskärl som rymmer ca 5 liter. Bild på den finns på sida 16

Totala volymen ligger på ca 8 liter. Eftersom jag inte ligger och laddar mer än några minuter som max hoppas jag volymen kompenserar för att kylet eventuellt är i minsta laget. Vi får se.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...

Hej

 

Om nogen med en tgb11 ønsker lagere udveksling til skogen, skal jeg til at bytte til tgb 11 udvekslinger i min 13,er bil her til sommer. Om nogen skulle være interesseret i et bytte eller lign. hør gerne av jer. Jeg kommer ofte i Sverige så transport er ikke det store problem

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...

Hej Frederik

 

Ja det er skønt

 

Jeg har købt en ny hytte , som skal modificeres så alt passer bedre, men nu ligger den der . Jeg har nogle ide,er til den nye hytte,som gør det meget lettere, men det må vente med til jeg har fået bygget min egen garage

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Frederik

 

Hvis jeg har forstået ret havde du så købt nogle hårdere frem fjeder ved Tatanka , som var gjort fejl til en bra pris? I så fald hvad ligger dem på i pris?

Jeg vil gerne have et sæt istedet for spiralfjedre da min bil ikke står helt lige med de gamle fjedre

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ser super godt ud ! Der er sku ikke meget plads  :huh:  har du monteret motor med førehus på?

 

Hvad mener du med at din bil står skævt, er det forenden der er for langt nede? Der kunne du skifte laskerene på fjedrene til nogen der er 5 cm længer og måske bremseslangerne  :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Nowak Nej der er sku trangt. Ja monteret med hytten på, da der er mange sære kanter og vinkler i motorummet. Bla. derfor kommer der en ny hytte på som bliver lavet så motoren passer bedre og service osv bliver lettere (det er ikke meget der skal laves om men der skal nusses lidt her og der). Så er det også lettere at få det til at se ordentligt ud med maling osv. MHT fjedre mener jeg at forstå på svenskerne at der kan være problemer med at motoren kan gå i forakslen. Dette kunne løses med spiral fjedre men min bil stå og hænger til førersiden foran. Jeg Forstod på Frederik at man kunne få nogle fjedre der gav lidt mere frigang så kunne jeg jo slå 2 fluer med et smæk. De skulle ovenikøbet være lavet forkert så de var billige, og det er jo noget jeg kan li *smil*

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hey

hvis den hænger til den ene side, så er det nok ikke andet for at investere i nye fjedre, skulle næsten tro en af fjederlagene var knækket :( .. Var selv ude for det engang på en Nissan. kunne ikke se det på dem, men kunne høre det når jeg drejet hård i terrænet..  hade ellers været nemt og billig, med et par længer lasker på hver side, hvis den ikke hade tippede til den ene side..

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej

 

Ja det er nok løsningen. Må se hvornår de kan hentes. Skal nok snart på jagt eller kundetur deroppe igen.

Håber på at blive færdig næste uge. Løber til kiropraktor hele tiden, og min knægt på 9 har lige brækket foden igår. Så når man er alene hver anden uge med sine børn så løber tiden tiltider lidt for stærkt, men krydser fingre for at det lykkedes.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

Laddar...
×
×
  • Skapa nytt...