Jump to content

Johannes

Major
 • Content Count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Johannes last won the day on January 5

Johannes had the most liked content!

Community Reputation

1,722 Excellent

About Johannes

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/27/1977

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Med tryckfall och K-faktor så kan du ju räkna ut flödet. Det där sitter i alla ventilationsaggregat, vav-spjäll men de brukar ju sällan gå högre än 1000 pa och du behöver 10 000 Pa... det blir nog en utmaning att hitta... finns det såpass höga tryckfall i bilar? Vad är det för diameter på mätstället? Jag kanske kan hjälpa dig med mätkors / injusteringsspjäll men det verkar vara lite utanför mätspannet.... https://old.halton.com/dh//BgArjLzaUPCmdagcUJsmRGWRGYReNJ7C0zeRQqjLe-N3LelBHmfDiOySIJa4-Zehttv4d28CPOhDoNfNube7hpa270k17UaYaF1OgCE/Halton_PRA_-_se.pdf
 2. https://www.youtube.com/watch?v=7rWJgvLinXs
 3. Skit oxå Hansen! Vård i tid är avgörande och för att veta om man har låg sättning behöver man nästan mäta på fingret. Annars behöver du röra på dig och upptäcka om du får mjölksyresiknande muskelsmärtor vid normal belastning det är en varningsignal. Håller tummarna och ber en bön för dig! Polaren sdom blev väldigt svårt sjuk märke inget när han låg stilla men när han gick till bilen krampade det i vaderna, hade hade då 82% visade det sig som är direkt livshotande. Har du nån syremätare hemma?
 4. Riktigt snyggt, bra tänkt att skydda skärmkanterna!
 5. Det där funkar nog bra, blir ju venturieffekt och drag i slangen ungefär som när förgasasen drar upp soppa ur flottörhuset eller tandläkarens dräggel-sug-slang. Du får bygga en prototyp Eile när du fått krafterna tillbaka!
 6. Eile och alla ni andra: Köp omedelbart en oximeter, kostar 200 kr. Då vet du om syresättningen sjunker. Under 90% i minst 10 minuter sök vård omedelbart. Du är då frisk på några dagar som Trump och alla andra som fått snabb hjälp. Min kompis väntade för länge, vårdcentralen mätte 82% syresättning vilket blev ambulans till akuten, livshotande, respirator och 11 dagar på intensiven innan han fick komma hem. Väl investerade 200 kr tycker jag.... https://fyndiq.se/s/?q=oximeter
 7. Denna var fräsig... den har en ring bakom fälgen med balanseringskulor/sand så man slippar ha dem inuti däcket..
 8. Har du löst det hela? Fick du tag på nån kontakt? Jag klurar på om jag har liknande bekymmer. Kanske måste byte kontakten alternativt ta bort den, den sitter illa, taskiga gängor så den börjar lysa ibland
 9. Snyggt Hasse! Ramen är ju starkare nu än när den var ny! Har faktiskt hört talas om ett par nissan pickuper med rambrott, kanske är de lite för klena från början? Själv kan jag varmt rekommendera Besikta Tagene på Hisingen om ni behöver besiktiga, hjälpsamma och trevliga. Kom porecis därifrån med blankt papper så nu är det bara 2 besiktningar kvar för min del.
 10. Hurra! Fick båda batterierna utbytta på Biltemas 3 åriga garanti. Tack Biltema för god service!
 11. Råkade ut för liknande bekymmer, två Biltema AGM i serie som startbatterier. Batterierna är 18 månader gamla. Det ena stendog, 5 volt går ej att ladda plötsligt. Det andra verkar friskt. Har lämnat in båda till Biltema de har haft dem i en vecka så vi får se vad de säger. Det ena bör ju gå på deras garanti flera celler måste ju vara kass/utan kontakt? Har ni nån erfarenhet av garanti på batterier från Biltema?
 12. Hittade en snubbe från Varberg och hans söta brasilianska tjej sittande i skogen vid vägkanten. Det visade sig att de lyckats köra ner sin franska ”crossover/suv” i ett meterdjupt dike, ingen telefontäckning och långt till närmsta bärgare.... Den vinschades upp på en minut så tur för dem att det råkade komma en tgb mitt i oturen.
×
×
 • Create New...