Jump to content

Johannes

Major
 • Content Count

  998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Johannes last won the day on April 19

Johannes had the most liked content!

Community Reputation

1,481 Excellent

About Johannes

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/27/1977

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jo det min tur att köpa Batterier. De gamla har hållit bra trots att de är minst 7-8 år gamla, nu krävs det en bön och tålamod för att den skall orka dra igång. Överväger Biltema AGM, det blir ju tokdyrt att köpa dem i par dock.......
 2. Då har man kommit ut vinterdvalan och vapenskåpet sitter äntligen fast. Nu skall det bara vadderas lite och fixas nåt stöd till luckan så man slipper ha med sig ett vattenpass ... man sitter faktiskt bättre nu eftersom ryggstödet är i linje med sätena. Så vitt jag kan bedöma är det dessutom säkrare, lite mjukare att slå huvudet i nu än tidigare framförallt för ungarna som ändå inte når upp till kudden. Luckan sitter med haspar och bandet blir en extra säkerhet. Skall skaffa någon annan färg på det bandet, röd passar inge vidare... Glad påsk kamrater!
 3. Har fått lös den nu med massa varmluftspistol och mutterknack så piniontätningen är nu bytt (det var syftet). Nu skall den dras ca 300 nm, hårdare än vad min momentnyckel tillåter.... man får nog åka å köpa en riktig momentnyckel.
 4. Jag får inte lös medbringaren! Har förstås inget specialverktyg men det borde väl räcka med mitt hemmagjorda mothåll? Har värmt med varmluftspistol men muttern sitter som berget. Några tips? Mer värme? Längre skaft?
 5. Jag kanske dyker upp.... är det ingen mer som vill ha en TGB -träff på fortet maj?
 6. Kul blir spännande å se hur det går! Sån där facebook håller jag inte på med så ladda gärna upp en massa bilder här istället.
 7. Tja.... snart är jag villig att betrakta hela landet som ett ”utsatt område”..... ..... var med min 4åring och köpte godis idag när butiken plötsligt blir utsatt för ett väpnat rån. En slyngel i adidasbrallor, keps och ”Zorro-maskering” gick fram till kassan knackade med sin pistol på disken. Han fick ett gäng cigarettpaket och sprang därifrån. Det är ett sjukt land där man gradvis vänjer sig vid att kriminella tonåringar tar över stadsdel efter stadsdel..... Gissningsvis kommer slyngeln tillbaka när han behöver mer cigg. Tur att våra politiker lever i en skyddad värld och lägger våra skattepengar på ”genushjärntvättningsmyndigheter”, elcyklar, koldioxidkompensation, Hamasfinansiering eller vilken annan vedervärdig dårskap som helst som faller dem i smaken för stunden. Jag inser just att min 4åring redan upplevt sitt första väpnade rån. Våra barn växer nu upp i ett land där det är normaltillstånd.
 8. Älvdalen.... brrrrrr.. där har jag frusit som ung pansarpionjär..... det ser kallt ut med hoj..... kämpa på!
 9. När startar ”Svana fordonsrenovering AB”? Kan tänka mig att bli kund....
 10. Den blir så fin att den inte får köras utomhus längre... bättre än ny!
 11. Omaha beach. Fransmännen har mycket att vara tacka USA/GBR/CAN för.
 12. He he bra idé. Har inte skruvat fast den ännu men det blir skarpt test direkt.... de verkar bra ”Quick fist” .... sitter som berget. Måste vaddera fronten, hade velat ha en ytterligare nack kudde för ändamålet men det får nog bli limmat liggunderlag och den vanliga nackkudden. Vad skall man limma med?
 13. Hammare och skära? Fina hjul för Sovjetisk lera ivf.
×
×
 • Create New...