Gå till innehåll

Johannes

Major
 • Innehålls Antal

  978
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  57

Johannes senast vann den dag 18 November

Johannes hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 443 Excellent

Om Johannes

Profile Information

 • Hemort
  Göteborg

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vacker patina på låddan.
 2. Johannes

  Nackkudde + säteskuddar + vinschgrejor

  Tjena. Skulle behöva kuddarna till baksätet samt tillhörande nackkudde. Om någon satt in finare baksäte kanske ni har detta över? Skulle gärna fylla på vinsch-tillbehörslådan med lite fler stroppar, kastblock och schacklar om någon har sådant som samlar damm. Skicka PM till mig eller kanske sms nollsjunollfem 723287.
 3. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Du får lösa ut den kanske i ett badkar med vatten, eller i en gödselstack? Väntar på din youtube film....
 4. Kanske kan detta vara ett alternativ till skumplast? Nån dom provat Quick fist till annat?
 5. Tre bössor var kanske lite optimistiskt, det får inte plats men det behöver man å andra sidan inte heller. Två platser för bössor får räcka, då blir det plats över till annat oxå. Klurar på att bocka några metall bitar som krokar med lite vaddering och kanske kapell-gummi-stroppar för att hålla dem på plats..... idéer mottages tacksamt.
 6. Nu börjar sågandet. Frun har tröttnat på att ha en plyfa på hallgolvet.....
 7. Johannes

  Nøkkelring C300-serien

  Fredrik, köp en 11 ring till mig så får du stålar sedan.
 8. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Ha ha ha.... har fått soppatorsk på både bil och mc men det går ju snabbt å hämta en dunk med taxi. Den där bilen lär väl få stå med elverk ett dygn innan den har kräm nog att ta sig till en laddstolpe.... En ny affärsidé i framtiden är att åka runt med 60A elverk på släp och hyra ut till ockerpriser...
 9. Ja, bakom ryggstödet i baksätet är oxå ett bra ställe.... enkelt å fälla ner. Har byggt igen baktill så det syns inte bakifrån heller. Dock är jag rädd att bössan kan bli klämd om lasten förskjuts. Däremot är det nog ett bra ställe för yxa, spade, spett och sånt som inte är så ömtåligt. Får nog bli nåt där oxå. Något skall man ju göra i vinter....
 10. Nu har jag fått mitt bästa idé på länge... ha ha ha..... irriterade mig på igår på älgjakten på att man har bössan liggande på golvet och skramla runt i väskan alternativt inklämd mellan högerbenet och handbromsspaken. Det finns inget bra ställe i min 11:a att sätta fast ett gevär. Men... plötsligt hände det som en uppenbarelse från Gud.... man kan ju bygga en dold gevärsförvaring bakom backskydden i baksätet. Nackskydden sitter ca 8 cm längre bak än stolarna. 8 cm bör räcka till. för en kikarsikte + tunn låda + vaddering. Det är möjligt att det blir aningen mindre bekvämt för baksätespassagerarna men det får de acceptera. Man kanske kan lyxa till det och skära ut i sånt där mjukt skum exakt efter gevären, knivarna mm så det blir snyggt å prydligt? Kanske en Heineken-glädje sprider sig bland jaktkamraterna vid öppnande av skåpet? Vad tror ni om detta?
 11. Om man inte får nån grön lampa på ”signal” så är väl radio eller antenn kass?
 12. Då sitter handgasen fast å funkar. Har även en gammal 27 MHz som legat å samlar damm i några år. Vet ej om den funkar eller hur den funkar. Får igång den men hör inget... vet nån om detta är en CB och hur reglagen skall stå?
×