Gå till innehåll

Audi Quattro

Major
 • Innehålls Antal

  1 209
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  68

Audi Quattro senast vann den dag 18 Januari

Audi Quattro hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 341 Excellent

Om Audi Quattro

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1975-05-21

Profile Information

 • Hemort
  Falun

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Audi Quattro

  Extra 12V system

  stiligt...blev nästan avis på det blå fina...... Mina är ju röda...Lite Audi inspirerat och så är inte 12v igång här då...
 2. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Köpte min från butiken i Borlänge men det var inget dom hade hemma utan tog från centrallagret.
 3. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  När det är lite snö oväder och mörkt så passar man på att ut och åka med timmervagnen och hämta hem lite torrgran. En nätt tur på 8 mil i snöväder på Kvällsposten. Premiär med barnen där bak i det "tysta rummet" Frågade barnen när vi åkt en bit hur dom upplevde ljudnivån? Är det mycket tystare där bak? "Pappa mycket är ett för litet ord, det är jättestor skillnad" Det var ju jätte kul att höra, jag kunde prata med barnen där bak utan problem samt hörde dom prata med varandra utan att höja rösten.
 4. Rent spontant kanske sådant här material kan va fint att klä in lådan till bössorna med? Håller ju på med sådant dygnet runt just nu känns det som i min tgb https://www.brl.se/sv/artiklar/silent-coat-noise-isolator-6-losa-ark.html Vill du limma annat till målad yta eller plywood så borde vanligt spraylim funka fint
 5. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Hade ju lovat mig själv att inte köra något innan allt var klart...... Nu blev det så att jag typ blev tvungen att lasta in allt och ta en sväng till skogen för övernattning i en ödslig fäbodstuga och dricka sprit och umgås med vänner. Ville ju få en sådan där total WOW upplevelse och inte dämpa lite pö om pö och ev vänja mig vid en tystare o tystare kupe. Nu blev ju hela golvet där bak samt väggarna klara. Bara taket kvar att dämpa samt alla hålmasonitpaneler där bak som jag tänkte klä med tyg. Har ju väldigt sällan åkt där bak men har ju hört o märkt att dom där bak inte hör vad man säger när man ropar bak till tex barnen... Och när man sitter fram så låter det ändå så mycket från motor/hjulhus/fläkten att jag inte upplevt att ljudet där bakifrån kommit fram så mycket... Kan säga att upplevelsen nu är att det inte finns något bakom förarhytten.... det är bara tomt liksom förutom någon störande hålmassonit som skallrar lite och en o annan spade som kan ligga o slamra lite typ. Kommer bli intressant att ta en tur när jag gjort klart där framme också. Nu blev det en sporre att försöka få till mera tid att fortsätta. Blev en bit av samma matta som jag tidigare la på golvet, men jag la den upp och ner för att det inte ska bli fukt under där bak samt att jag stoppade in en stor bit pappkartong under för att hålla koll på ev fukt. Kommer göra om hela fackindelningen där bak här framöver iomed att jag ska in med batterin och lite andra saker där mot hur jag har nu.
 6. Audi Quattro

  Missljud i drivlinan

  Har du provat att skruva bort bakre kardan och kört ? Tänkte om det ev är knuten vid handbromstrumman som ljudet kommer från? När man backar så kommer det ju alltid att dyka upp div oljud från drev/transmission och så ska det ju vara typ. Så att det låter när man backar är ju "normalt"
 7. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Slut bilden för helgen får bli denna, nu kommer en arbetsvecka igen samt att det ska komma massa snö. Så får se om det blir tid över att göra något mera närmare tiden. Planen är att fortsätta framåt och avsluta med taket. Blir någon form av gummimatta längst bak, men har inte funderat klart ännu vad det blir, hade gärna haft något med uppvikta kanter för att hindra vatten från tex smältande kedjor att rinna vidare på golven.
 8. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Tack! det tar sig, men var betydligt mer tidskrävande än jag trodde
 9. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Sakta men säkert..... Skulle behöva en vecka till med ledigt.
 10. Alla mina bilder på Dropbox har ju ändrats från offentliga till privata för att Dropbox gjorts om för x antal år sedan Några av bilderna är i så dålig kvalitet också så det är ingen ide att lägga upp dom igen. Men principen är ju enkel ta en extra kedja bara och kapa bort och förläng i önskad bit.
 11. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Fortsatt med projektet att dämpa TGBn. Material rullar in med lagom tempo till mig. Fick ett till paket idag och troligen det sista på måndag. Motorluckan fick sig en fuskomgång med stålborste och lite Audi färg. Innan jag började jobba med den.
 12. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Då dök det upp en kompis och plötsligt gick det så mycket fortare, och blev betydligt roligare. Nu är det bara att fortsätta vänta på mera material igen, som troligen dyker upp under dagen eller på måndag.
 13. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Det bästa vore ju om det inte hördes
 14. Audi Quattro

  Vad har ni gjort idag då?

  Sant jag skulle behöva en eller flera bårar till samt fina remmar att hänga upp dom i Har ju bara en i dagsläget....
 15. Audi Quattro

  MQM s TGB 11 projekt

  Ett typiskt ringa in kompisar och dricka sprit och jobba samtidigt projekt.... Vart är kompisarna när man behöver dom?.....
×