Jump to content

Audi Quattro

Major
 • Content Count

  1,223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Audi Quattro last won the day on February 7

Audi Quattro had the most liked content!

Community Reputation

1,403 Excellent

About Audi Quattro

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/21/1975

Profile Information

 • Location
  Falun

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har köpt både den vita (12v) och den röda (24v) ledlisten på BRL
 2. Börjat montera led lampor i taket och dom lyste betydligt bättre än väntat så jag behöver nog inte alla jag gjort i ordning. Blir dubbelt system med röda 24 v och vita 12v.
 3. Spenderade hela dagen i Värmland och Norge, kollat på Rally Sweden. Underbar gemenskap i skogen. Samt fick se Grönholm köra in i vallen och snurra framför oss.
 4. låter lite konstigt...min kopplar in "direkt" kan däremot ta en stund innan det släpper när man kör pga varvtalsskillnader enda gången min framhulsdrift krånglade var när armen från membranet hade gängat upp sig i muttern så att rörelsen var för kort och klorna inte greppade i riktigt. Kolla mebran/stag/vacumklockan på fördelningslådan så det funkar som det ska där
 5. Skivmaterialet är för att fixa vissa av min dåliga och helt saknade paneler i dörrar och sidor. Har inte börjat med taket ännu, men där har jag skivor redan som är rätt ok
 6. Färgen fortfarande lite klibbig så det blev en stund med lite annat pyssel..... Trupperna dvs barnen och ibland vi vuxna har upplevt att det är lite mörkt inne i TGBn och jag tänkte korrigera det lite.
 7. Ja jag köpte ju en omålad skiva, det ska jag aldrig göra om igen.... Nu ska jag bara vänta ut att färgen torkat innan det kan börja sågas till bitar och kläs med tyg. Hade lämplig färg hemma men ingen roller så det fick bli pensel, tog en stund och blev sådär. Men det ska kläs med tyg och sitter inte i en utställningsbil så det blir skitbra.
 8. Bra tips ska köpa en lämplig färg och måla med
 9. Ja kollar man på Silentswed så spolar dom ju vatten på sitt material och då rinner det ju av, men gissar att det kan ta upp vatten om man ska "bada" med sin tgb. Det äggformade materialet från BRL ser ju mycket luftigare/öppet ut så det utgår jag ifrån att det kommer suga upp vatten som en svamp men det borde även rinna ur igen. Jag har nästan inget äggmateria på vågräta ytor där har jag däremot det tunnare materialet från BRL men det ser tätt ut och tar nog inte upp vatten lika lätt. På alla golv där bak samt längst bak har jag bara asfaltsmattan under gummimatta så att det ska torka upp ev väta bra utan att sugas upp i något dämpmaterial. Sen har inte jag några större ambitioner att vara i bottenlösa gjyttjepölar eller montera snorkel och åka på undervattenssafari. Men låt mig köra ett år eller 2 annars och testa och utvärdera innan ni provar något liknande. Idag hämtade jag en skiva hålmasonit så nu ska jag börja fixa nya paneler där det behövs och klä dom med tyg.
 10. Ok premiär tur avklarad med bravur, så otroligt mycket tystare och det enda jag ångrar är att jag inte gjort detta tidigare. Några saker att fixa framöver är att dämpa taket samt ordna med elektrisk kylfläkt för i farten över 50 eller högre motorvarv så hörs den lite irriterande. Dock är det relativt mot hur det har låtit förut om hela "skåpet", fönstren slammrar lite i sina skenor i framdörrarna vid gropig väg vilket jag stört mig på förut också men nu tänker man mera på det. Nycklarna slammrar också mot instrumentpanelen något jag aldrig hört förut samt att kupefläkten låter för högt..... Hoppas fläkten inte blir för varm av min korrigering...
 11. Har köpt det mesta från BRL, deras silent coat produkter är väldigt bra verkar det som nu när jag jobbar med dom i x timmar. Sen har det varit bra pris ( kampanj ) på första lagret man ska lägga " asfaltsmsttan" väldigt länge så jag har köpt 3 omgångar bulk 4 kvm sådant till väldigt bra pris. Det släta grå/svarta materialet är silent coat Noise isolator 6 mm tjockt också från BRL Sen har jag haft 2 olika märken på det "ägg"formade materialet dels BRL men jag köpte även största delen från silentswed då dom hade lägre pris och produkten såg ut att vara densamma på bilderna. Men det skiljer på kvalitet silentcoat har en bättre baksida att klippa efter samt bättre klister med lite nylon väv i. Dock fäster klistret från silentswed jätte bra också men baksidan som är brun utan linjer var svår att jobba med när man ska klippa bitar som ska passa. Silentswed s material var lite mörkare också och aningen mindre " luftigt" på ytan.
 12. Nä jag ändå var ur med gummimattorna fram så skurade jag rent det mesta ganska grundligt så nu blev det mycket trevligare samt luktar lite godare. Monterade stolar och fixade främre motorluckan samt börjat fixa framdörrarna idag. Provade att klä en hålmssonit på förardörren med tyg och det ser ut att bli riktigt fint. Bara att skaffa mera masonit och fortsätta.
 13. Då var det dags att försöka få klart det sista i mitt ljuddämpningsprojekt. Ja förutom innertaket då. Skruva isär, damsuga, torka med skurtrasan först och sen bromsrengöring så det blir riktigt rent. Ska köra på några dagar nu så mycket jag kan och hoppas att det blir någorlunda klart.
 14. stiligt...blev nästan avis på det blå fina...... Mina är ju röda...Lite Audi inspirerat och så är inte 12v igång här då...
×
×
 • Create New...