Gå till innehåll

3315

Sergeant
 • Innehålls Antal

  133
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

3315 senast vann den dag 26 Mars 2015

3315 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

223 Excellent

Om 3315

 • Placering
  Member

Profile Information

 • Hemort
  Hemma
 1. 3315

  24v Generator och startmotor (B18/B20)

  Ska kika på Biltemas om jag inte hittat nån, har fått tag på startmotor nu så bara generator kvar.
 2. 3315

  24v Generator och startmotor (B18/B20)

  Hej smen, Hur mycket hade du tänkt dig för den?
 3. Som rubriken säger, söker 24v generator och startmotor till min valp, kontakt via PM.
 4. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Har hänt en del sedan sist, jobbar dock mycket så har inte så mycket tid just nu. Lägger upp två bilder, en på ramen och en på mitt nya golv till passagerarsidan, skriver från mobilen.
 5. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Framaxeln är nu färdig slipad och målad, bild kommer senare (skriver från mobilen). Kan vara jag som är usel på att kolla på sprängskisser men ska där inte vara någon packning mellan trumpeten och "kulhållaren"? Har också tvättat rent lagrena och navet, antar att packningen borde bytas när det ändå är rivet. Tännte montera ihop det utan distanshylsan sen då här finns bra guider på forumet.
 6. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Plockat ner bromsarna på framaxeln, ska läsa på lite och göra vid dem, har köpt ett honingsverktyg på biltema. Ska det verkligen se ut såhär? Har också skruvat på tanken och rostskyddat den. Samt fixat utbytes blad till fjäderpaketet med trasiga blad. Funderar på hur jag ska göra med fjäderpaketen, brukar ni demontera dem och göra vid varje blad för sig med målning osv? Och sist men inte minst, en liten lista på saker jag hade behövt, ska posta i köp och sälj senare också: Bussningar stötdämpare, "hel" gummibussning, inte den tvådelade varianten. Gummigrejer som ska sitta vid fjäderfästena, fanns inga kvar på min Påfyllningsröret av gummi till tanken (eller går det att epoxy-klistra?)
 7. 3315

  Petssons 13

  Snyggt!
 8. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Tackar! Har kikat på ramnumret tidigare men nu är det under en massa färg Att jag inte tänkte på det innan Ska leta fram det igen så det syns.
 9. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Fantastiskt vilken hjälp man får här, tack till båda två! Ska läsa vidare om tum och se till att lära mig det Lyckades faktiskt hitta de saknade bultarna, dem hade jag tydligen lagt i oljebad Fler bilder kommer senare!
 10. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Tackar för snabbt svar, då blir det till att försöka borra om en biltema avdragare någon dag Är ganska säker på att verktyget är original, inte mitt bara lånat, men bifogar fler bilder om någon är intresserad. Får bli att plugga tumssystemet nu isåfall
 11. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Kul med uppmuntringar!! Saknar tyvärr 5 bultar till dem bakre gummifjäderfästena, ca 3cm långa och 5/8-skalle, UNC. Har inte riktigt lärt mig "mäta" i tum än så undrar om någon kan konvertera min text till en sökbar bultstorlek Kanske finns den i biltemas sortimentslåda?
 12. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Nu så Ramen är i princip färdigmålad efter ändlöst slipande, skrubbande och tvättande, röd grundfärg och halvblank täckfärg blir bra. Ska på underredsmassa också längre fram, har även skruvat på dem bakre stötdämparfästena vilket kändes väldigt skönt Har fått av naven och bromstrummorna fram tack vare orginalverktyget för navet så nu väntar bromsrenovering. En del saker som ska monteras. En julklapp till mig och från mig! Och en ny soptunna i garaget. Bonusbild på motorn. Och så lite frågor som vanligt 1. Någon som har en bromstrummeavdragare som ligger och skräpar till salu eller nån som vill låna ut en? 2. Någon som är sugen på att köpa bla bromssköldar och nav? Bak och fram, fick med när jag köpte annat
 13. 3315

  Min L3315 (Nybörjare)

  Jodå, går framåt sakta men säkert Hade mycket annat att göra men nu är arbetet igång igen. Ska fixa fram bilder senare.
×