Jump to content

3315

Sergeant
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

3315 last won the day on March 26 2015

3315 had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

About 3315

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Hemma

Recent Profile Visitors

337 profile views
 1. Ska kika på Biltemas om jag inte hittat nån, har fått tag på startmotor nu så bara generator kvar.
 2. Hej smen, Hur mycket hade du tänkt dig för den?
 3. Som rubriken säger, söker 24v generator och startmotor till min valp, kontakt via PM.
 4. Har hänt en del sedan sist, jobbar dock mycket så har inte så mycket tid just nu. Lägger upp två bilder, en på ramen och en på mitt nya golv till passagerarsidan, skriver från mobilen.
 5. Framaxeln är nu färdig slipad och målad, bild kommer senare (skriver från mobilen). Kan vara jag som är usel på att kolla på sprängskisser men ska där inte vara någon packning mellan trumpeten och "kulhållaren"? Har också tvättat rent lagrena och navet, antar att packningen borde bytas när det ändå är rivet. Tännte montera ihop det utan distanshylsan sen då här finns bra guider på forumet.
 6. Plockat ner bromsarna på framaxeln, ska läsa på lite och göra vid dem, har köpt ett honingsverktyg på biltema. Ska det verkligen se ut såhär? Har också skruvat på tanken och rostskyddat den. Samt fixat utbytes blad till fjäderpaketet med trasiga blad. Funderar på hur jag ska göra med fjäderpaketen, brukar ni demontera dem och göra vid varje blad för sig med målning osv? Och sist men inte minst, en liten lista på saker jag hade behövt, ska posta i köp och sälj senare också: Bussningar stötdämpare, "hel" gummibussning, inte den tvådelade varianten. Gummigrejer som ska sitta vid fjäderfästena, fanns inga kvar på min Påfyllningsröret av gummi till tanken (eller går det att epoxy-klistra?)
 7. Tackar! Har kikat på ramnumret tidigare men nu är det under en massa färg Att jag inte tänkte på det innan Ska leta fram det igen så det syns.
 8. Fantastiskt vilken hjälp man får här, tack till båda två! Ska läsa vidare om tum och se till att lära mig det Lyckades faktiskt hitta de saknade bultarna, dem hade jag tydligen lagt i oljebad Fler bilder kommer senare!
 9. Tackar för snabbt svar, då blir det till att försöka borra om en biltema avdragare någon dag Är ganska säker på att verktyget är original, inte mitt bara lånat, men bifogar fler bilder om någon är intresserad. Får bli att plugga tumssystemet nu isåfall
 10. Kul med uppmuntringar!! Saknar tyvärr 5 bultar till dem bakre gummifjäderfästena, ca 3cm långa och 5/8-skalle, UNC. Har inte riktigt lärt mig "mäta" i tum än så undrar om någon kan konvertera min text till en sökbar bultstorlek Kanske finns den i biltemas sortimentslåda?
 11. Nu så Ramen är i princip färdigmålad efter ändlöst slipande, skrubbande och tvättande, röd grundfärg och halvblank täckfärg blir bra. Ska på underredsmassa också längre fram, har även skruvat på dem bakre stötdämparfästena vilket kändes väldigt skönt Har fått av naven och bromstrummorna fram tack vare orginalverktyget för navet så nu väntar bromsrenovering. En del saker som ska monteras. En julklapp till mig och från mig! Och en ny soptunna i garaget. Bonusbild på motorn. Och så lite frågor som vanligt 1. Någon som har en bromstrummeavdragare som ligger och skräpar till salu eller nån som vill låna ut en? 2. Någon som är sugen på att köpa bla bromssköldar och nav? Bak och fram, fick med när jag köpte annat
 12. Jodå, går framåt sakta men säkert Hade mycket annat att göra men nu är arbetet igång igen. Ska fixa fram bilder senare.
×
×
 • Create New...