Gå till innehåll

WillysMB

Korpral
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

WillysMB senast vann den dag 28 Oktober 2013

WillysMB hade det mest gillade innehållet!

Om WillysMB

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

WillysMB's Achievements

Member

Member (1/1)

3

Anseende bland gemenskapen

  1. WillysMB

    Sugga köpes

    Jag är intresserad , kan du skicka mer info till min e-mail - var den finns ,pris ,bilder på Suggan så vore jag tacksam . Mail j1944d@hotmail.com Joakim Jansson Västerås , 0765690912
  2. WillysMB

    Sugga köpes

    Hej! Jag är intresserad att köpa en Volvo 915 Sugga i originalskick - bra skick ! Joakim , Västerås
  3. Ett " Däck kommer lastat" !!!! Här lastas 5 däck med fälg från bilsläpet - som hämtades ifrån Norrköping - lördag 30/11 -där grillen var igång när man kom till det vackra Djurö . Björn o Sten lastade däck när jag anlände och det var riktigt kallt när man klev ur bilen för att hjälpa till , när det var lastat så grillades de korv som värmde o smakade fint ! Kul att träffa likasinnade o trevliga personer som delar med sig av sin erfarenhet när det gäller denna hobby som jag är novis på . Tack Björn ,Sten o Yvonne ! Med vänlig hälsning Joakim , Västerås
  4. Jag kommer , har ingen jour den helgen - passar utmärkt! Med vänlig hälsning Joakim, (WillysMB). P.s adress för att hitta vore bra!
  5. Den här TGB 30 är specialbyggd för Saabairotech med större kran och förlängd, är i bra skick o går fint o med nya däck så skulle den kännas säkrare på väg (Terräng) senaste körning med 12 st ensilagebalar ! Med vänlig hälsning Joakim, V-ås.
  6. Hej! Jag tar 4st däck om det finns kvar , nybliven ägare till TGB 30 med Palfingerkran 13500. Med vänlig hälsning Joakim, Västerås.
×
×
  • Skapa nytt...